Ellinor

V.38
V.38 var ett enda virvel varv av grejer som hände. Jag hade jobbat hela helgen innan och var endast ledig på tisdagen... Med andra ord, jag var på jobbet en hel del. Det är inte heller speciellt roligt att jobba veckan före lön, folk beter sig oftast annorlunda och är mer otrevliga. Sedan att de inte heller har små sedlar utan ska pröjsa 10 kr med en 500 lapp. Bara för att tre personer efter i kön också ska göra det...
Var på upptäckts färd med mamma och hittade lite böcker. Plockade även med oss lite löv på vägen tillbaka.
Hittade ork och tid till gymmet.
 Jag brukar egentligen inte vara så jätte noga med vad jag använder för showergel utan tar oftast sådant som är billigt och doftar gott. För ett par veckor snubblade jag över denna inne på H&M och känner mig helt frälst! Den är dryg, doftar fantastiskt gott(men inte starkt utan lagom) och lämnar en skön känsla på huden. Sedan är den vegan och plasten till förpackningen är gjord på återvunnen plast! Helt magiskt bra produkt alltså.
Helt plötsligt en dag lossnade mitt fitbit armband i flera delar. Gick inte att laga utan fick tyävrr slänga den. Har köpt två nya att ha tills jag uppgraderar min klocka men är grymt besviken på den kvaliteten jag fick.
Åkte tåg in till stan och det fanns inga lampor? Så när man kommer ner i tunnlarna innan Stockholm så blev det kolsvart. Underbart nog var det en man som hade med sig en ficklampa så han kunde fortsätta läsa sin bok?
Träffade Sabina och var på Teater! Vi såg "Safe" på Dramaten och den var speciell. Den handlade om mycket och inget, om stora och små saker och vad som kan vara viktigt för dig och viktigt för mig. Den var speciell med sitt dansande som mer var att kasta sig ut på scenen och den hade väldigt fin musik. Tycker att den är sevärd om man har tålamod och tid.
Spräckte min tredje termos och hade för 4 gången denna vecka sönder något...
Och funderade starkt på att köpa denna tills jag insåg att man behövde ha med sig eget gin..Så det var egentligen dyr glass i liten förpackning?