Mini-Symester

I veckan så hade jag tre stycken (betalda!) lediga dagar. Hade nämligen tre stycken semesterdagar jag behövde ta ut, som annars skulle försvinna(övrigt: himla krångligt system? Fattar att man inte ska kunna spara in hur mycket semester som helst men varför sätta sista mars som sista uttags dag? Vem vill vara ledig i mars liksom?) Till följd av dettta hade jag planerat in och bestämt mig för att jag skulle sy under dessa tre dagar! Det blev typ så. Såg väldigt mycke serier och åkte till Uppsala ett varv också. Jag han sy tre hela plagg, dessa två klänningar samt ett par byxor i grå manchester men som jag inte är helt nöjd med. Tror jag ska göra om linningen och korta dem lite.
Denna grå blev en löst sittande maxi klänning. Perfekt en varm sommardag/sen sommar kväll tror jag.
Och denna randiga blev lite kortare och lite tightare än föregående. Tygerna var från Ohlssons men legat i en låda i typ ett halvår. Fattar inte varför jag dragit mig för att sy detta, det går ju så himlans fort när man väl trätt om alla maskiner.
Dock krånglade min overlock väldigt mycket och tog himlans lång tid inann jag hittade felet. Så insidan av dessa plagg är inte så fina. Men i övrigt är min inre sömmerska nöjd, främst över att få ha gjort något.

Kommentarer:

1 Joanna-livet med Aspergers syndrom:

Härligt med lite semester

Kommentera här: