Ellinor

Hantverksfestivalen 2018
Att vakna till -12 grader är både kul och anständigt. Jag som har så mycket energi i kroppen hade velat åka till gymmet, men vägrar gå ut för det är för kallt. Vill ut och springa samtidigt som jag vill krypa ned i sängen med te. Beslutade mig för att ta en lugn morgon och ha en aktiv eftermiddag istället. Har tänkt mig att jag ska sitta och sy, eftersom jag har fått så mycket energi från Sy och Hantverksfestivalen! Älskar stämningen där och att alla har ett delat intresse.
Det blev två sorters garn för min del. Ett ljung lila som förhoppningsvis ska bli en riktigt chunky sjal och det pumpa färgade som jag hade samma planer för. Älskar halsdukar, speciellt de jag har skapat själv.
Som vanligt blev det lite mönster, det ska även tillkomma ett som skickas med posten på måndag. 6 mönster för 300 tycker jag inte är farligt alls! Applikations saxen ska jag ha när jag syr underkläder, för att klippa bort tyget men inte i resåren.
Och så lite tyger. De båda blå/blommiga är i viscose och där tänker jag mig sommar klänningar. De övriga tygerna är i jersey/spetsstretch och ska bli underkläder. Har fått en craving på att sy underkläder. Ska bli så himlans roligt!