Ellinor

November-December
Känner mig som alla andra och extremt tjatig person men gud vad tiden bara rullar förbi. En dag var jag och åt middag med Jessica och nu är det snart Lucia?! Så här är en sammanfattning på vad jag gjort denna månad.
Bakade godaste bullarna ever! Melted Butter Rolls, smakade som scones typ.
Firade Thanksgiving med familjen! Var jätte mysigt även om min mamma var sjuk och sängliggandes hela dagen.(och kalkonen var rå)
Träffade Lea på en mysig kafé dejt. Åt en slät saffransbulle som var himlans god. Om inte dagarna före jul tar slut så ska jag försöka baka själv.
Njöt av solen en dag. Då gick jag och mamma en promenad i skogen och plockade kottar.Sen blev det 1a december och dags att öppna alla julkalendrar. önskade att jag kunde ha hur många som helst av dessa blommor hemma. De var så sparkley.
Mötte en räv på vägen till jobbet som följde efter mig hundra meter framåt. Den var väldigt närgången men kunde inte se mer av den då det var så mörkt.
Vi köpte nya julstjärnor (läs:jag) som passade perfekt i våra fönster! 
Jag och C var på julbord, första och enda i år! Var mysigt men maten var inte riktigt mig i smaken då det var vilt julbord.Men de klart, vem klag
ar när man får äta på slott?
Och en massa god med denna katt. Och en massa jobb(ca 150h i november) och sjukdomar till höger och vänster. Det är svårt när man är så få i butiken och alla jobbar ihop-alla smittar om varandra. November var ändå en bra månad och det enda som känns jobbigt är att året snart är slut och dags för nya löften