Ellinor

V.34
V.34 blev en härlig vecka men också mentalt frustrerande. Min chef på jobbet gick och blev sjuk, vilket resulterade i att vi var 3 personer med nycklar som då skulle dela på öppning/stägning i en veckas tid. När man inte är redo på att man ska jobba över flera timmar och komma in väldigt mycket tidigare så känns det väldigt segt.
Mamma han tillverka björnbärs marmelad när jag inte var hemma en dag. Jag är ju inte så förtjust i marmelad men den smakade väl helt okej? Pappa älskade den iallafall så mamma var nöjd.
En morgon klockan 6 på väg till bussen kan naturen se ut så här!

Var en sväng inne i stan och träffade vänner bland annat hon som bor i London! Helt grymt att få umgås när man saknat varandra och möjligheten inte funnits i att ses. Vi tog två fikastunder och en shoppingrunda.
Och efter jobbet på fredagen tog jag mitt pick och pack och körde hela vägen upp till morfar. Det var ju återigen dags för kräftfiske och kräftskiva!
Några kräftor blev det men tyvärr så ösregnade det när vi åkte ut till platsen som vi var på. Det resulterade i att vi blev dygnsura redan från start. Hade varit så mycket bättre om det inte regnat, för då hade vi orkat längre.
Men dalarna på natten och på morgonen(kl7) är så himlans vacker att det är värt lite regn.
Stackars pojkvännen blev sjuk och tog mitt och hans täcke när han sov...
Vi var även ute i naturen och vandrade. Har upptäckt ett nytt favorit ställe att åka till, så längtar tills nästa sommar då jag ska tillbaka dit och bada.
Vi åt kräftor och drack Nosecco! Grymt rekomenderad om man inte vill ha alkohol till maten. Smakade riktigt äkta ändå.
Sedan tog vi vårt och åkte ned till stockholm igen. Då var hela min lång lediga helg slut, vilket gjorde att jag önskade mig ännu mera lediga dagar-vilket jag har! I September..