Avengers infinity war

Nerd som jag är så hade jag och min bror, samt pojkvännen, bokat biljetter till Infinity war dagen efter den hade premiär(svårt att få tre pers lediga på samma dag tydligen,där av inte premiären?) Det bästa med att gå på filmer så tätt inpå premiären är att de oftast är trogna fans som är med på den(alltså inte ett gäng med personer som inte vet vad filmen handlar om och spontant ser den utan man måste ha förhandsbokat för att få se den). Alltså=en bra publik som inte snackar för högt eller är ointresserade.(killarna bakom mig grät till och med)
Så, hur var den då?(I en spoilerfree sammanfattning)
Jag hade skyhöga förväntningar på denna film eftersom jag längtat efter den och har små läst den som comic. MEN, av mina skyhöga förväntningar så vart jag inte så positivt överraskade som jag önskat. Jag var inte nedlåten heller, bara typ neutral till mina förväntningar?Bra var den helt klart.
Tycker ur ett musikperspektiv att Black Panther var mycket bättre, även kanske vissa animeringar var bättre där. Men det är en svår plats när man har så många olika karaktärer med, att alla ska få sin tid på duken och att handligen ska hålla ihop.
Som jag längtar till den nästa, som kommer om ett år. Och om ni ska se denna=näsdukar är ett måste och inga toalettpauser, för då missar man.