Ett par fynd

I måndags var jag och mamma på äventyr i Vinsta. Egentligen var vi på jakt efter en födelsedags tårta men tog oss även en sväng in på Läkarmissonen. Där inne kostade alla pockets 5 kr styck! Ett mycket bra pris får man lov att säga. Så jag fick med mig en massa hem!
Min kollega har så länge pratat gott om Jojo Moyes. Hon satt här om dagen i köket helt okontaktbar för hon var så uppslukad av sin bok. Passade på att köpa mig ett par så får vi se ifall det är något för mig!
Har under en längre tid velat läsa om Percy Jackson serien men inte funnit böckerna. Men så snubblade jag över första boken och kände att det var ett tecken. Insurgent var ett så fint ex utav att den fick följa med. Cell av Stephen King verkade spännande! En perfekt höst bok.
Twilight böckerna fanns i denna utgåva när jag var liten. Den var välditg sällsynt och kostade sjukt mycket. Nu hittade jag första och sista delen! I ett jätte fint skick dessutom. Boken om att virka spetsar tyckte mamma passade mig bra, så jag har något att öva på.