Ellinor

Glossybox Mars
Kan ni gissa om jag blev förvånad när min glossybox bara trillade in förraveckan? Förra gången tog det en och en halv vecka efter att jag fick meddelandet om att den var skickad, denna gång tog det tre dagar? Så förvånad vart jag garanterat.
Denna gång var jag faktiskt inte lika nöjd. Det stora fokuset var på Mascaran Artist Lashes Mascara(Emitè Make up) men den tyckte jag föll platt i mina ögon. Längd gav den, men blev mest klumpigt och den kliade efter tre timmar på. Borsten Rose Gold Large Angled Face brush(Luxie Beauty) var verkligen mjuk och fin. Har verkligen noll koll på borstar, men det fungerar väl till sitt syfte? Poäng för färgen också.
Derma Spa Goodness Lotion (Dove) var den produkt jag kommer ha mest användning av. Den återfuktade ganska så bra men jag gillade inte doften på den då den doftar väldigt konstgjort. Inte alls så mysigt som Dove brukar dofta.Blow up- thickening mist (Blow Pro) är inget jag alls kommer använda. Tyckte inte den gjorde så mycket skillnad i mitt hår, åandra sidan har jag ju väldigt tjockt hår som det är. Sist ut är White Now Gold(Pepsodent) är en tandkräm. Den ger inbillningen att tänderna är vitare än de är. Så ja, passar väl en kväll när man ska ut och dansa och vill ha fin fina tänder.