Januari

Det känns helt sjukt att mer än halva Januari har passerat oss förbi. Det nya året går verkligen med raket fart!
Jag har hunnit göra tre inventeringar för samma kedja där de tre skiljde sig brutalt. Första inventeringen tog mellan 6-19 under en måndag. Det var ungefär som jag förväntat mig men vi hade hoppats så klart på att vara snabbare!
Den andra inventeringen höll på mellan 6-23. Dock gick jag vid 20 för att det tog mig två timmar(!) att komma hem(pga tågfel, tunnelbanor och pojkvän) Den sista inventeringen gick mellan 6-11. Sen var hela butiken och lagret klart. Alla blev så sjukt förvånade av det, men skönt för mig! De andra två dagarna den veckan var jag på Andy's vilket var skoj men helgen var så behövd. Jag somnade och sov som en stock inprincip hela den helgen, fast såg en ganska många avsnitt utav Grey's Anatomy.
 
Förra veckan jobbade jag endast tre dagar, men det var ändå slitsamt. Sedan var jag ledig, men jobbade även på lördagen. Den här veckan jobbade jag igår och idag, sen är jag ledig fram tills på lördag. Vilket är skönt men konstigt. Vad gör man när man är ledig mitt i veckan liksom?
Så här ser min instagram ut för tillfället, väldigt vitt och tråkigt. Längtar att få fylla upp den med en massa färg!