Årets musik

Tänkte att vi skulle prata lite om åretsmusik som har varit. Musik är ju en stor del av allas vardag(skulle jag vilja påstå) man lyssnar till och från jobbet, på jobbet, på natten, ja nästan konstant när man vill. I år har jag varit feg med att upptäcka nya låtar och artister, men där mot uppskattat "gammal"(läs 2014-2015) musik mycket mer.
Denna låt kanske är väldigt mainstream, men shit vad jag älskar den. Detta är en utav årets powerlåtar för mig. Finner en sådan självkänsla och styrka i den. Vill alltid kläupp mig och sminka mig som bäst i världen när jag hör den.
Också en powerlåt. Denna låt, när man går på tc, så känns det lite som att man är på en runway lik den här i videon. Love it. Selena Gomez, jag bara bockar och bugar.
Vore inte likt mig att inte ha med något elektroniskt, men tycker att det har sinat lite på den fronten? Känns som att allting ska vara passande för radio så att tyvärr har liksom den RageEMD/Hardstyle som jag älskar tystnat lite. Men vi får hoppas på mer nästa år!
Simple Plan betyder två saker för mig- Islka eller lycka. Antingen vill man skrik sjunga som ens tolvåriga jag gjorde till låtarna för man är arg, på livet, kärleken, familjen ja vad som helst. Men de finns de där låtarna, som man vill sjunga med i för kärleken som ligger bakom dem, för att man vet att det blir bättre. För man ibland behvöer låtar som liknar lite kärlekssmörj för att må bra. Dessa två låtar har släppts i år, men rekomenderar så klart hela albumet Taking one for the team.
Detta är i sig också en powerlåt. Älskar att lyssna på den när jag är själv. Man hittar alltid något nytt i låten man gillar, en ny text bit, en ny takt. Får mig att känna mig oövervinnlig och något skottsk?
Hela låten i sig. Gör mig lycklig?
Årets Cover. Obeskrivligt vacker.
Alltså ja, årets utgångslåtar för mig. Blir festglad av desa! LBSB, jag håller hårt i er tills nästa år.