Ellinor

Nike Woman Run
Igår gjorde jag och Clara något helt otroligt. Vi köttade av bara helvete.
Det var så här att vi spontant anmälde oss till Nike Women Run. Ett lopp på 10 km igenom Stockholms vackra gator.
Km 1-3:Dessa steg var inte jobbiga, och jag uppskattade så vatten passet vid 2.5 km! Också DJ:n som spelade bra musik när jag sprang under honom. Roligaste var igenom Slussen med alla ljus och pump musik. Vackrast var solnedgången överslottet, den flygande ballongen och vattet i en kombination.
Km 3-5:Här någonstans tappade jag allmotivation. Fick sådant håll att jag powerwalkade en bra bit brevid Clara. Men hon peppade mig, fick mig att börja små springa och powerwalka om vart annat. Fick upp inspirationen i kroppen igen. Och så klart hjälpte låten Born to Rave(USA) till väldigt mycket.(Mycket för en remix av den har meningen "I don't wanna stop" och den dök upp i mitt huvud när jag sprang)
Km 5-8.5:Här började jag och Clara tappa bortvarandra lite, Clara orkade ju hålla ett jämnt tempo vilket jag inte gjorde, så hon fick springa iförväg, sen vid 7ans km sprang jag ikapp henne, sedan såg jag endast hennes rumpa svassa iväg...Någonstans här imellan hade de också värsta partyt: Alla stod och hoppade och hejade i en tunnel med massa bra musik. Sedan kom äntligen vattenstoppet vid 8an. Behövligt att hälla vatten över mig själv.
Km 8.5-Mål:Här vid 8.5 började man möta mer folk, folk på resturanger och sådant som också hejade på en. Innan 9an kom en tjej som var klar och började racea med mig 100m för att få upp min engergi igen. Vid 9an var det massa skyltar som : No speed limit after this sign, Be aware for runners, Fucking Run for it osv. Gav mig kicken jag behövde för att springa sista km, sedan så vid 200m till mål sprang en pacer med mig för att jag skulle få upp farten och ge det sista.
Varför gjorde vi det?:(För att få Back väska och halsband host...)Well det här var sjukt kul. Jag och Clara gjorde det som en grej tillsammans och för att vi behövde det. Hade inte klarat mig utan Clara. Nu är nästa mål midnattsloppet! (och nya skor hahaha....)