Ellinor

Zoella X-Mas 2018
För ett bra tag sedan så såg jag att Zoella började visa sneakpeeks på deras julkollektion. Det var så konstigt tyckte jag, eftersom den kollektionen som kom innan bara hade dykt upp några månader tidigare. Men gick in på min favorit sajt FeelUnique och där fanns den minsann att beställa! Glad som choklad blev jag och klickade hem... ja typ allt.
Kollektionen heter har ett Cosmos tema med en doft av pepparmint och vanilj.
Läppbalsamen är min nya favorit, specielt Sheanut. Den är inte så stark i "smak" och gör läpparna så mjuka.
Hand kärmen är också en fantastisk produkt men är något vattningare än "Winter Wonder" som är min favorit.
I överlag var det en väldigt bra kollektion men kanske inte så jätte julig? Minten är väl det som ska vara "juligt" men hade ju nästan hellre sett något med kanel!
V.41
V.41 hade jag en grym gym vecka. Jag hade riktigt flow på gymmet och det kändes bra i kroppen efteråt. Det känns skönt att jag inte hamnat i den gymdeppen jag brukar få på hösten,utan håller mig till rutnier och planerar in att gymma i min vardag.
Jag hann träffa Amina och vi åt lunch och kollade på julpynt!
Njutit av fina tidiga mornar.
Haft kul med detta bustroll
Och jobbade inomhus hela helgen.Men passat på att gå till bussen för att få lite sol på mig.
 
V.40
V.40 bjöd på lite ledighet och mycket skratt. Det var så sjukt bra väder och jag lyckades röra på mig en hel del!
Katten var dock gladast över att ha fått denna påse.
Grät en skvätt inne på rusta när jag insåg att de fått in julpynt. Helt galet att jag är så fortsatt sjukt taggad på Julen även i år? Ska detta någonsin få ett slut? Eller kommer jag vara förevigt besatta av julen?
Hittade en present till min katt-Pinnen min mamma gav honom var bättre...
Bjöd hela min familj på bullar! Eftersom vi inte hann baka några iår.
Hjälpte min pappa att masta av båten. Dock var det kallt för att det regnade och mörkt som i natten eftersom det inte fanns en lampa och vi var där på kvällen..
Gick till IKEA en dag jag inte hade bil och skulle promt köpa denna låda som jag så glatt bar hem på mitt huvud. Om man kollar till höger så er man min mamma bära på lite julpapper..hehe..
Och efter att jag hade en riktigt dålig dag(huvudvärk på en ledig dag,trött och mensvärk) så gick min symaskin sönder.. Lyckades beställa en reservdel men vart ändå så irriterad eftersom jag skulle bli klar med ett reparations jobb. Då gick jag istället och lade mig kl 8 på kvällen. Så slutade min i övrigt bra vecka.