Ellinor

V.44
 Jag hittade efter lite strosande i mataffären en favorit dryck som nu finns i kolsyrat format! Samt så var den socker fri, men smakade precis som orginalet.
Kom hem från jobbet och mådde jätte dålig en dag men blev genast på bättre humör eftersom det damp ned ett paket till mig! Fick någon typ av bakterie som satte sig i kroppen hela veckan. Typisk förkylning..
Hade på mig mina spökstrumpor på jobbet när det var Halloween, är ändå en av mina favorit högtider eftersom man får klä ut sig. Tråkigt att jag var sjuk och fick vara hemma hela helgen.
Dukade även Halloween mysigt till vår middag.
Ni vet det händer så frukantsvärt mycket orättvisor i världen just nu upplever jag , men det kan också så vara att det bara uppmärksammas mer i sociala medier, och alltid pågått i mörkret. Men just nu har det  börjat närma sig min omkrets på ett annat sätt och då blir det jobbigare. Man ska ju också försöka se det positiva i livet och inte bara tänka på sorgsna saker. Köpte detta rosa FUCK CANCER armband så fort jag såg det. Swishade pengar till ettt behövande katthem och gav en donation till Mimmipriset. Man kan inte göra allt, man kan inte hälpa alla."Många bäckar små gör en stor å."
Framförallt är det skönt att kunna sova på kvällen och vet att man gjort något.
En kväll gick vi till Kyrkan och tittade på alla vackra ljus. Det är fint ändå att minnas och fint att se att andra också minns. Halloween är bra på det sättet, att man ska påminnas om de man förlorat och uppskatta det liv man har.
 
V.43
Vecka 43 blev helt kaotisk. Det var nämligen så att vi skulle få vår första JULLEVERANS! Men, den som vet hur det är att jobba runt jul vet att det både är askul och fruktansvärt på samma gång.Tillexempel så var det ju fortfarande Halloween så vi fick inte plocka ut julgrejerna i butiken utan skulle behålla allting inne på lagret. Det försvårade vår lager situation och blev ganska trångt.
På fredagen fick jag en ledigdag och tog med mig mamma på Sy och hantverksfestivalen i Älsvsjö. Tyvärr var mamma sjuk så vi var inte där så länge men det var kul och fanns ju mycket fint att titta på.
Sen föll ju snön till helgen. Också helt fantastiskt.
 
V.42
Vecka 42 var en bra vecka om än lite lång. Det har ju varit fullt såhej på jobbet så därför känns veckorna EXTRA långa.Men det var ändå en rätt så bra vecka. Jag hann gymma en hel del. Träffa både Jessica på fredags dejt och Clara för söndagsdejt. Två personer på en vecka, inte dåligt vill jag säga.
Har också börjat njuta av alla jul tidningar, eller ja. Njuta så gått det går när katten ska vara med.
Älskar att solen har bjudit på några vackra stunder.
Gick även en lång behövlig promenad ute vid Görväln. Kände mig lugn och utvilad efteråt, det är vad havet gör med en.