Ellinor

Idag är allt
Här om dagen läste jag (äntligen) ut boken Idag är allt (The Sun is also a Star) av Niocla Yoon. Ni vet när man börja läsa en bok och ens hjärna börjar reflektera över handligen i boken och börjar måla upp senariot och karaktärerna. Detta hände inte alls när jag började läsa denna bok. Helt ärligt tog det mig två veckor för att jag bara inte fastnade i handligen. Den var långsam, tråkig och utspelar sig endast under en dag, då måste man ju dra ut på allting om det ska räcka i 300 sidor. Det var inte förrens jag tänkte dra ur mitt bokmärke och skänka bort den som jag fastnade i boken. Slutet på boken var en bra knorr och gjorde mig så positivt överraskad. Är väl rekomenderad om man orkar med en feelgood roman.
Handling: Den hjärtskärande historien om Natasha och Daniel - två tonåringar med helt skilda problem som av en slump möts på en gata i New York.Idag är allt är en roman om att aldrig riktigt duga för sina föräldrar, om att veta att man inte får stanna i landet man är född i - men också om kärlek som uppstår när man minst anar det och om hur varje litet val kan få stora konsekvenser.Den tar upp rasism och livsexistentiella funderingar.
Av mig får boken 3/5 i betyg.
 
V.19
Denna vecka sprang förbi. Schemat på jobbet har varit kaos då det bara flyttats grejer fram och tillbaka hela tiden. Lite jobbigt mentalt, men det mesta löser sig ju.
Och när vi ändå är igång, vart kom denna underbara värme ifrån? Förra veckan hade jag tjocktröja och jacka för att det blåste så hårt...nu går jag i hotpants och bikini. Helt sjukt hur en vecka kan göra så stor skillnad!
Hittade dessa skor på Skoman i bromma. Har inte ännu köpt dem, men tror det skulle kunna hända snart...
Perfekta till typ alla färger av plagg, lagom klack och grymt sköna..
Tagit mig igenom 3 gympass! Ben, Armar och mage.
Promenerat längre sträckor och fått vänta SÅ SJUKT JÄKLA LÄNGE på bussar. De stängde av tågen, så alla åkte min buss istället då den stannar vid tunnelbanan.
Mitt hår börjar återigen ta form som blondin.
Spontant sov över hos en kollega efter middag vi hade ihop. Mysigt att dela en 160 säng på tre pers och en hund. Skönt var det att få slappna av och bara vara.
Plockade fram min kompis cykeln som behöver rengöras och pumpas. Men fungerade utmärkt att ta sig till gymmet med!
Och ett springpass utomhus blev det. Det är så skönt att kunna bara gå ut och träna, dock var det lite sent på förmiddagen för det var redan då fruktansvärt varmt(inte för att jag klagar på värmen, men tungt att springa i)¨
Håller nu på att tagga om mig inför STHLM 10 i Juni. Ska bli rikitgt roligt!
V.18
V.18 var en bra vecka! Den började med valborg och välkomandet av våren. Var fortfarande sjuk, men njöt då mer av värmen från brasan.
Berättade för min bror att jag önskade jag kunde måla kvällar som denna ovanför. Han skrattade och sa: ta en bild, måla av.
Skulle träffa Amina with the Baby! Hade dock underskattat att allting skulle få plats i presentkorgen... Det gick bra ändå och det var så kul att se henne efter två månader utan varandra. Det var också underbart att få träffa hennes lycka i livet, den lille. Han var jätte söt och väldigt snäll!(Läs:sov mest hela tiden)
Köpte omgång två av rituals limited edition. Älskar denna doft.Känns verkligen som min doft på något vis?
Njutit av att se blommorna slå ut i min trädgård.
När man inte har matlåda men tröttnat på snabbmat...
Hade en riktigt snygg fredag.
Sprang STHLM trail run! Mer om det sen.
Passade på att se på blommor inne i stan med mamma efter loppet.
Och så var jag bortbjuden på en riktigt trevlig middag. Bra sällskap, bra spel och sjukt god mat!

 
Något jag inte var beredd på var detta i min release radar. En ny låt från Mayday parade. Ett av mina favoritband under högstadiumet/gymnasiumet. Känns som evigheter sedan de släppte en ny låt, och det var värt väntan. Nu längtar jag efter det nya albumet istället!