Ellinor

V.12
Denna vecka gick väldigt för mycket för fort. Jag jobbade alla vardagar vilket är ovanligt för att vara mig. Sedan så har jag jobbat sjukt många timmar så har varit inomhus hela dagen. Veckan började bra iallfall med detta paket som dök upp(och väntade utanför mitt hus i 45 min för hon var för tidig med min leverans?)
Massa göttigt!  Lite våriga träningskläder och basplagg.
Lite drömmigt väder har det varit också. LÄNGTAR så efter mer sol, och mer möjlighet att vara ute i solen.
Fått väldigt mycket påsk insperation. Skulle vilja ha påskris i alla rum i huset tror jag.
 
Kände mig så snygg i denna tröja. Hade också en helt okej fredag(helt okej för att jobba 7-17)
Vacker solnedgång var det också.
Skulle också vilja köpa en mängd påskliljor, fatta att ha en vas med typ en hel hink sådana blommor? Hur fint?
Till helgen fick jag ledig och hann med att träffa Sandrah för en fika och läsa Två böcker. Helt behövligt för att återställa sig efter mycket jobb. Kändes som att jag fick vila ut mig lite nu och är sjukt taggad på att vara tillbaka på jobbet i topp!(Ska nämligen jobba 10 dagar under en 11 dagars period igen)

Övrigt:
Två av mina favorit band har alltså gjort comeback natten mellan Söndag-Måndag? Både Snow Patrol som släppte låten Don't Give Up och Swedish House Maffia som hade en timmes deltagande på Ultra Music festival,som jag var på väg att boka biljetter till förra året. Så surt nu i efterhand att jag inte gjorde det men detta lär väl betyda att SHM komer snart tillbaka till Sverige? Kan man ju hoppas!