Ellinor

Låtar som jag sparade direkt från min Release Radar
I veckans spotify Release radar så var det många låtar som direkt blev inlagda i mina olika spellistor. Skönt nog denna vecka så var det inte heller en massa ryskelektro och danska udda låtar som det varit tidigare...
Deorro är som nostalgi för mig. Lyssnade mycket på honom under min gymnasium tid så jag blir alltid glad när jag hör hans musik och denna låt var inget undantag!
 
Denna låt gjorde mig glad och fick mig att gå i samma takt som musiken. Som att flyga fram.
Lady Gaga. Så vacker cover.
Påminner mycket om musiken jag lyssnade på i nian. Detta för mig är en låt som man kan gå runt och Filosofera till.  Älskart.
Att bara lägga sig ned på sängen och lyssna till.
Och lite power musik!
Den unga Eliten triologin
Här kommer ett litet boktips på alla som söker någon ny bokserie att läsa!
Jag läste nämligen ut "Den Unga Eliten" triologin(Den unga Eliten, RosenSällskapet,Midnattsstjärnan) av Marie Lu.
Bok Serien utspelar sig i en värld där många drabbats av något som kallas för Blodsfebern. Har man fått den sjukdomen och överlevt så blir man kallad för Malfetto. Man har något som gör ens utsende fult och man är inte lika mycket värd helt enkelt. Men,vissa utav dessa Malfettos får gåvor, man kan styra vädret, elden, skräcken hos människor. I Serien får man följa  malfetton Adelina som ska brännas på bål, då hon dödat sin far. Men hon blir räddad av några som kallas för den Unga eliten, en grupp med malfettos som har dessa krafter. De vill värva henne, om hon klarar av deras tester och lär sig kontrollera sig själv.
 
 
 
Det finns dock en liten varning med denna bokserie, det är en Dystopian och den kan av och till vara väldigt väldigt mörk. Jag tror egentligen att det var det som lockade mig mest med den, att få se de mörka bitarna som kan finnas även i den person som poträtteras som hjältinnan.
V.12
Denna vecka gick väldigt för mycket för fort. Jag jobbade alla vardagar vilket är ovanligt för att vara mig. Sedan så har jag jobbat sjukt många timmar så har varit inomhus hela dagen. Veckan började bra iallfall med detta paket som dök upp(och väntade utanför mitt hus i 45 min för hon var för tidig med min leverans?)
Massa göttigt!  Lite våriga träningskläder och basplagg.
Lite drömmigt väder har det varit också. LÄNGTAR så efter mer sol, och mer möjlighet att vara ute i solen.
Fått väldigt mycket påsk insperation. Skulle vilja ha påskris i alla rum i huset tror jag.
 
Kände mig så snygg i denna tröja. Hade också en helt okej fredag(helt okej för att jobba 7-17)
Vacker solnedgång var det också.
Skulle också vilja köpa en mängd påskliljor, fatta att ha en vas med typ en hel hink sådana blommor? Hur fint?
Till helgen fick jag ledig och hann med att träffa Sandrah för en fika och läsa Två böcker. Helt behövligt för att återställa sig efter mycket jobb. Kändes som att jag fick vila ut mig lite nu och är sjukt taggad på att vara tillbaka på jobbet i topp!(Ska nämligen jobba 10 dagar under en 11 dagars period igen)

Övrigt:
Två av mina favorit band har alltså gjort comeback natten mellan Söndag-Måndag? Både Snow Patrol som släppte låten Don't Give Up och Swedish House Maffia som hade en timmes deltagande på Ultra Music festival,som jag var på väg att boka biljetter till förra året. Så surt nu i efterhand att jag inte gjorde det men detta lär väl betyda att SHM komer snart tillbaka till Sverige? Kan man ju hoppas!