Ellinor

V.11
Det blev återigen en lång vecka för mig. Har haft två kollegor på jobbet som varit sjuka, så en hel del att täcka upp för. Och då menar jag inte bara tidsmässigt utan att saker blir gjort också. Under en 11 dagars period har jag jobbat 10 dagar. Nu känner jag mig lite trött och inte alls redo för en ny vecka, men vi återblickar ändå!
I måndags jobbade jag stägning och i tisdags så var jag och en kollega tillsammans på ytterligare en kollegas "show". Hon hade hyrt in sig på en bar och framförde 5 låtar hon skapat själv! Riktigt kul och lärorrikt att få se på!
Fick hem min bok(ÄNTLIGEN, väntat i tre veckor) som handlar om stretch och mönster att sy i stretch med. Ska bli spännande att prova på dessa, är några jag redan är riktigt sugen på!
"Oskyldig katt som inte alls klev omkring uppe på matbordet"
Försökte att få våren att komma till mig så köpte blommor, dock inte dessa.
Det har varit lite solsken under denna vecka! Har dock inte kunnat njuta, för jag har varit fast på jobbet.
Hade en gosmorgon med denna herre.
Och på söndagen fyllde pappa år! Vi hade ett grönt tema på våra paket. Han fick mest grejer till båten,böcker och snacks! Allt man kan tänkas behöva.
In my playlist
V.10
V10 kom och gick väldigt fort. Känns helt sjukt att det var 4 veckor sedan jag sa till min chef att jag hade semester som jag behövde ta ut? Och så var jag bara redan där helt plötsligt. Men det har varit en bra vecka. Jag har haft något mer energi och känner nu i efterhand av allt mitt skapande att jag mådde så jäklans bra.
Han förstår inte detta med att man inte ska ligga på ett ihopknölat täcke. Bättre om det är slätt, eller?
Ett grymt bra citat! Kapphal för den som undrar. Var i MoS för att handla presenter till min pappa som fyller år på söndag.
Hittade även denna sjukt fina flaska med Prosecco?? Vill ju inte ens dricka av den.
Klippt, klippt och klippt samt sytt,sytt,sytt.
Har även passat på att måla! Ville försöka med en grej till min BuJo, men blev inte så värst bra. Har även gjort hela Mars upplägget i den.
Var en sväng till uppsala och hittade en ruskigt fin hatt! Dock fick den inte följa med hem utan jag köpte en bok istället.
Bussresan hem i fredags i ett snöstorms väder? Var också så mycket trafik att rulla ca 600m tog 20 minuter. Min bror gick till tåget från sitt jobb, åkte med det och kom fram samtidigt som mig. Han åkte alltså typ 15-17 km och jag 600m...
Sedan hade jag också ett sjukt bra gym pass. Har inte orkat tagit mig dit den veckan, noll ork eller lathet har psykat mig. Därför kändes det så bra att komma dit och få även vara själv i en timme. Att bara få fokusera på att orka och må bra!
Hoppas att er vecka också har varit bra!