Ellinor

Zoella: Splash Botanics.
Föregående vecka släppte Zoella sin nyaste kollektion! Jag försökte få min kompis i London att köpa åt mig, men såg sedan att FeelUniqe hade den inne! Så jag passade på att beställla nästan allt. Tycker det är intressant att paketet kom fram på jätte fort med tanken på att det var helgdagar, men det jag beställt från adlibris samma DAG inte ens hade blivit SKICKAD när jag fick detta.Mystiskt...
Jag älskar färgerna, älskar doften och av det jag har prövat så är jag himlans nöjd! Det fanns också att beställa en makeup väska men kände att jag inte behövde den.Det är alltså badmjölk,bad skum, duschkräm, body sorbert, en läpp olja och en parfym. Doften går i Freesia och Lilja.
V.25
Hej! Här kommer en extremt sen vecko sammanfattning av v25!
Den började bra med ett tidigt morgonpass på gymmet, sedan en ledig dag för att åka till stoff och stil! Är något av det bästa som finns att bara umgås med mamma.
Han och jag har haft disskutioner om tidiga morgonar, vilket han inte gillar.
Min pojkvän har förvånat mig på sistone! För någon(några?) veckor sedan så kom han med den första parfymen, sedan denna vecka kom han med denna? Är detta en pik i att jag doftar illa, eller att jag är extremt bortskämd?
Jobbade några sena kvällar, vilket inte är så roligt alla dagar i veckan. Har varit så länge sedan jag stängde och så nu har jag stängt flera dagar i rad.
Sedan körde jag och Chris upp till Morfar i SPÖregnet. Alltså, regnade sedan jag klev ut från jobbet fram tills fyra på morgonen. Då sken solen så himlans fint! Vi hade en lugn och mysig midsommar med mycket bad.
Hade också midsommarn till ära köpt en ny klänning. Älskar färgen, spetsen och modellen.
Blivit mycket jordgubbar!
 
Sedan körde vi hem. I solsken och 24 grader. Jag jobbade söndagen vilket var dött och långtråkigt, sedan så var jag ute och sprang samt prövade på ett utomhus gym där jag bor. Kan tydligen inte klättra med rep eller armgång särskilt bra.
STHLM-10k
 
I Torsdags var det dags, ett lopp jag har varit så sjukt taggad inför. Nämligen STHLM 10k! Det skulle bli årets första mil och så himlans kul tänkte jag.
Men-ibland har man fel. 1,5 före jag skulle starta så var det fel med tågen,men vissa tåg gick. Dock oregelbundet och oklar trafik. I ren panik eftersom jag skulle in på loppet snart så ringde jag min bror, fick skjuts till tunnelbanan. Väl där gick misstag 2 igång. Jag gick i fel uppgång. Istället för att vara längstbak på gröna linjen var jag längst bak på blåa linjen. Fick gå ned i tunnelbanan, springa igenom hela tunnelbanan, upp i rätt uppgång,  ned till Rålis, be folk flytta sina arslen och rakt in i startfållen eftersom just när jag kom fram så var startskottet för min grupp. Så alltså:spörtade 700 m för att hinna med och STARTA loppet. Har nog aldrig varit så oorganiserad. Sedan var det jätte varmt, mycket folk, dålig planering av bana och bara inte alls något roligt. Det jag funderade mest på under mitt race var när jag senast faktiskt tränade cardio. Kom inte ihåg det...så helt klart något jag ska dra in på mitt träningschema igen.
Men, 1.19 i mål och sedan huvudet i en sopptunna. Funkar ju det med. Rosa fin tröja fick jag iallafall!