Ellinor

V.29
V.29 blev en ganska tuff vecka. Främst till följd av denna värmebölja vi har som inte verkar ha något slut i sikte? Egentligen tycker jag ju om värme och är sjukt glad att det är varmt(hellre det än en regning sommar) men känner just nu att en dag av regn(eller två) vore sjukt behövligt. Jag har ändå främst hållit mig inomhus och arbetat i 28 grader typ varje dag denna vecka. Det har också varit den sista veckan innan jag drar på semester! Alltid som tuffast att jobba när man vet att man ska få slappna av snart, men inte ännu.  Kan också meddela att mina närmsta grannar har haft fest varje kväll denna vecka, så har blivit väckt klockan två på natten av "HEJ DÅ HABIBI KOMEMR SAKNA DIG".
-Har haft uppdrag i att svalka ned katten. Läste i en FB grupp att deras katter älskar blöta handdukar. Försökte med det vilket fungerade under en dag. Sedan vägrade min katt det.
-Har agerat trädgårdsmästare och skördat en drös med gurkor!
Suttit på min balkong och njutit av dessa fina kvällar.
Tagit bilder för att jag någon gång ska sitta och rita av dem. Typ som denna blomma.
Nästan läst ut BoO. Men det är svårt när man vet att det tar slut sen.
-Druckit mängder av islatte.
-Städade på mitt rum och när jag skulle flytta på denna bok(köpt secondhand) så trillade detta kvitto ut! Sjukt kul ju.
Har varit ute och sprungit typ 3 gånger. Mirakel att jag i denna värme har gett mig ut men jag känner en sådan märkbar skillnad i min kropp. Jag mår ju så himlans bra när jag är ute och rör på mig.