Ellinor

V.27 &28 i kort sammanfattning
Dessa två veckor har gått så otroligt långsamt men också i raket fart. Början av vecka 27 hade jag ett par lediga dagar vilket var hemskt. Jag skulle ju nämligen flyga till London på fredagen så det kändes som att jag bara gick och väntade.
Och shoppa kunde man ju inte heller göra. Även om jag var riktigt sugen på en sådan suprise bok från Klackenberg.
Älskade detta citat! Det är en Mandala-målar bok men citat från Jane Austen.
Hade ett riktigt syflow i början av veckan med min mamma! Vi hade syjunta och där deltog även min katt.(och tyget här över var så sjukt ömtåligt att jag nästintill svimade av när han började vässa klorna i det)
Hade ett riktigt bra gympass. Bra, som i en annan nivå bra. Finns typ inget som är så bra som när man skrattar sig igenom ett gym pass för man är peppad och känner energin.
Och så lyfte vi, på fredagkvällen, en timme sent mot London! Tydligen satt jag brevid en kändis, från bandet The Cardigans? Fick också fönsterplatsen, vilket alltid är en bonus.
Och London var en sådan upplevelse att vi får ta det i ett inlägg för sig. Vi var borta iallfall mellan fredagen v27 och tisdagen v.28
OCh när vi väl kom hem så hade jag jobb pass som sträckte sig typ under hela dagarna. Så när helgen kom var det redan igen behövligt.
Jag och pojkvännen sov hos honom och körde hoj(eller ja, han körde tills den gick sönder, och vi sedan fick hämta en annan hoj) dock var det ALLDELES för varmt för att göra detta. Jag smälte som satt i bussen, han som körde smälte nog ännu mer.
Så hade vi god middag bara vi två. Kan meddela att salladen ALDRIG tog slut hur mycket vi än åt. Och rosèn hade jag köpt för att jag läst att den var god, men var alldelses för sur i smaken enligt mig.  Hoppas att alla har en fin sommar semester om man är ledig, och att ni inte smälter bort i värmen.