Ellinor

Lars Lerin
Här om dagen befann jag mig och mina föräldrar samtidigt inne i Stockholm. Med en frappe i handen bestämde vi oss för att göra något mysigt vilket resulterade i att vi tog oss ut till Djurgården och gick på Liljevalchs. De har just nu en utställning med en duktig(svensk!) akvarellist vid namn Lars Lerin. Inspirationen till bilderna kom lite överallt ifrån och de var riktigt spännande att se. Dock fann det ingen AC inne på museet vilket gjorde att man inte orkade stanna så länge.
Tror den här sista var min absoluta favorit. Det är någonting med ljuset i vänster och färgerna som är tilltalande.
V.29
V.29 blev en ganska tuff vecka. Främst till följd av denna värmebölja vi har som inte verkar ha något slut i sikte? Egentligen tycker jag ju om värme och är sjukt glad att det är varmt(hellre det än en regning sommar) men känner just nu att en dag av regn(eller två) vore sjukt behövligt. Jag har ändå främst hållit mig inomhus och arbetat i 28 grader typ varje dag denna vecka. Det har också varit den sista veckan innan jag drar på semester! Alltid som tuffast att jobba när man vet att man ska få slappna av snart, men inte ännu.  Kan också meddela att mina närmsta grannar har haft fest varje kväll denna vecka, så har blivit väckt klockan två på natten av "HEJ DÅ HABIBI KOMEMR SAKNA DIG".
-Har haft uppdrag i att svalka ned katten. Läste i en FB grupp att deras katter älskar blöta handdukar. Försökte med det vilket fungerade under en dag. Sedan vägrade min katt det.
-Har agerat trädgårdsmästare och skördat en drös med gurkor!
Suttit på min balkong och njutit av dessa fina kvällar.
Tagit bilder för att jag någon gång ska sitta och rita av dem. Typ som denna blomma.
Nästan läst ut BoO. Men det är svårt när man vet att det tar slut sen.
-Druckit mängder av islatte.
-Städade på mitt rum och när jag skulle flytta på denna bok(köpt secondhand) så trillade detta kvitto ut! Sjukt kul ju.
Har varit ute och sprungit typ 3 gånger. Mirakel att jag i denna värme har gett mig ut men jag känner en sådan märkbar skillnad i min kropp. Jag mår ju så himlans bra när jag är ute och rör på mig.
London
Här kommer det en sammanfattning och ett bombnedslag med bilder ifrån min London resa! London, en stad man har hört så mycket om och en så himlans stor storstad. Jag har dock inte bestämt mig till hundra procent om vad jag tycker om denna stad. Jag hade en trevlig resa men tror att det jag ville göra och det mina guider ville göra skiljde sig väldigt mycket. Nästa gång jag åker, vilket lär bli i höst, så tänkte jag åka själv och hälsa på min vän. Tror det kan bli bäst så. I vilket fall så var vi var tre personer som hade hyrt ett hotellrum ute i Canning Town.
Hotellet var en minilägenhet utan toa i rummet(låg direkt utanför vår dörr) Pågrund utav flygförseningar och bussstrul(samt att den tunnelbane linje vi skulle ha tagit var avstängd) så kom vi fram ungefär 03,30 brittisktid på morgonen och då hade vi anlänt vid flygplatsen 19.30 svensktid. Jag var alltså svintrött och mina kollegor även så, dock stannade de uppe jätte länge och pratade tills jag använde så många svärord att de grät sig till sömns(av skratt).
Därför blev det en senstart dagen efter, vi var nog inte inne i central london förrens 13 tiden, jag önskade dock att vi hade taigt mer vara på dagen och varit inne tidigare!
Vi gick på en matmarknad och även en hantverksmarknad, älskade dessa alpackor. De hade även jätte fina skjortor men de var lite väl dyra för min smak.
Ville så ha med mattan hem där det stod "please hide all my parcels from my husband". Känndes ganska passande
När matchen var igång(Svergie- England) passade vi på att ta en Öl(cider) och njut av vårt sälskap! Vi var tre som flög för att träffa en gammal kollega vi sakande väldigt mycket.
Vi hängde i olika områden och när England stod segrare så vällde det folk ut på gatorna som dansade och sjöng "It's coming Home, Fotballs coming Home"
Vi satt och drack prosecco, käkade hämtmat och snackade skit timmar på en veranda. Ett sådant där tillfälle när man känner sig lycklig och man njuter verkligen av livet.
Sedan drog vi till Under World. En rock klubb. Det föll mig inte alls i smaken och var faktiskt ganska tråkigt, men man uppskattar nog det om man har den musiksmaken.
OCh hem kom vi 04,30 den natten. Ersättningsbussar...
Sedan hängde vi i shoppingkvarter, mycket mer min grej. Ångrar så mycket att jag inte köpte den här jackan på TopShop.
De hade stängt av hela Regent St. och gjort det till en gågata med matställen och artister som spelade musik.
Gatan där denna butik låg på hade jag hur lätt som helst kunna blivit ruinerad på. De hade alla mina favorit märken och något billigare än Svergie priser. Köpte dock inget vilket alla blev sjukt förvånade över.
Vad är det med vackra dörrar i denna stad? Har hur många bilder som helst på olika dörr karmar.
Vi hängde inne på Hamleys vilket är en 3 vånings leksaks butik,med en egen STARWARS avdelning. Sjukt värt att se, om man är ett fan. Butiken isig var också rolig eftersom de demonstrerade mycket av sina produkter.
Hade också kunnat spenderat en hel dag på att se olika hustak! De är så vackert dekorerade med oliak figurer och mönster.Funderade på om detta kunde vara ingången till Mount Olympus... kom ju på att det var i New york efter ett tag(Skämt, ur min nuvarande bokserie)
Här satt vi också i timmar och åt glass och drack rosè. Alla filosofiska stunder vi haft på denna resa, också sista kvällen tillsammans hela gänget. Fick även se ett amerikanskt cheerleading gäng som visade upp sig, vilket var kul.
En tjej som var med på resan tycker lika mycket om att ta bilder som mig vilket gjorde att vi tog en hel del selfies och poserande bilder!
Dessa bilder här under är  ifrån sista dagen då det ÄNTLIGEN blev svalare i luften. Från 32 grader till 28 typ, med moln.
Detta hus var typ ett soldat torp från första världskriget och tillhörde en fågeltittare? Fågel expert?
Det låg jätte fint i en park iallafall.
Vi fann många små vänner i denna park!
Sedan vinkade vi till Drottningen, såklart.
Käkade helt ypperlig god glass.
Sista kvällen åt vi middag någonstans i Shoreditch och beundrade all gatukonst.
Sedan var det totalt kaos när vi skulle flyga hem, för ingen hade meddelat att man behövde förhandsboka flygbussbiljett hem och det var många som stod där som inte förstod det alls. Så vi kom inte på den som fanns, utan fick ta en taxi som kostade helt onödiga pengar(hade vi bokat buss biljett hade det kostat oss 4 pund per person, taxin kostade totalt 100 pund). Efter vi hade kommit igenom incheckningen, som tog en massa tid för folk inte visade respekt och hade saker i sina väskor som man inte fick ha(lade inte ur vätskor ur väskorna) så fick vi jogga till vår gate för att hinna med flyget hem. Såklart var det också en massa turbulens resan hem så jag hade svårt att slappna av.