Ellinor

V.3 2018
Så har denna vecka passerat förbi rätt så obemärkt. Jag har jobbat varje dag sedan i tisdaqgs, där kortaste passet var 3timmar och längsta 10 timmar. Det är ju dock fattigaste veckan på året, så det har märkts i butiken att folk inte har lika mycket pengar. Nog om det!
Denna vecka har jag försökt gå utomhus mycket. Röra på mig i solen får mig att må bäst, men att röra mig bara i den friska luften gör mycket.
När frågan om vem av katterna som var skyldiga till att jag fick tvätta alla mina sängkläder verkade det båda väldigt förtegna...
Var inne på panduro i typ en timme. Hittade så mycket jag ville ha! Typiskt att man inte har så mycket pengar att spendera på pyssel.
Tänk att snön faktiskt har hållt sig fin i en hel vecka?
Vi hjälper också åt med pusslet här hemma, som vissa gärna äter upp.
Hur fint är inte detta bord som har fått flytta in i vårt vardagsrum? Det roliga är att "åretsf ärg" blev lila(Visste inte ens att det var en grej). Jag hade ju en väldigt lila period när jag var liten, så vi har faktiskt en del inredning kvar som matchar. Ellinor-framtidsvisonären som visste att 2018 skulle bli lila.
#1 - Jessica Högberg

Vem bestämmer årets färg?? Kul grej, haha. Härliga bilder visar du upp!

Svar: Det är en sjuk kul grej med färgen, läste först på metro men hittade detta i expressen:"Varje år tas en ny kulör fram som blir ”årets färg” av Pantone.
Och nu står det klart vilken som blir 2018 års trendfärg.
Det är något oväntat men härligt tycker vi – violett eller lila!"
Ellinor

#2 - Jessica Högberg

Nice, då vet man...