Ellinor

V2-2018
Denna vecka har kännts lång och tråkig. Jag har varit så attans tråkigt trött hela veckan och endast velat sova varje dag efter jobbet, men jag har ju också jobbat endast öppningar igen. Längtar nästan lite till mina stägningar...Antar att det bara är att njuta av nuet.
I början av veckan var det vår inventering. Vi har delat upp det så man gör det på två dagar, så dag ett skulle jag jobba 6-14 och dag två 6-10. Men båda dagarna blev 6-8,30 för så snabba var vi. Riktigt jäkla skönt! Så istället njöt jag och tog morgonpromenader i solen som tittat fram. Gick till gymmet vilket var väldigt länge sedan sist, men ack så skönt. Själv var jag på gymmet också!
Är förövrigt helt förälskad i mitt nya linne. Så jäkla snygg och skön!
Han har legat i sängen när jag kommit hem.
Jag har också läst årets första bok! Detta är del två av Linux bokserien(och idag läste jag release datumet för bok 3!) Den är spännande då det är en framtids skriven bok med händelser som jag tror kommer hända. Sedan att den började utspela sig i Stockholm och sedan är i rymden är också coolt! Rekomenderar den varmt.
Vi har även haft två andra medhjälpare till vårt pussel. Helt klart de bästa hjälpredorna.
Har också starkt funderat på att bryta mitt löfte om inget smink. Dock gick jag därifrån utan paletten!
Men åkte med en Donut istället? God var den iallafall och behövlig eftersom jag fick en otrolig energidipp när jag skulle åka hem.
En fin solnedgång efter en lång dag.
Årets första semla! Det är alltid något speciellt när man får äta den första tycker jag. Riktigt färsk och god var den.
Och helgen avslutades med tacomys. Standard fredag för mig. Dock förtärdes måltiden väldigt sent eftersom jag jobbade-åkte till ett gym nära Chris-Gymmade-Åkte hem till Chris.