Ellinor

På min reading-list
Jag har en del böcker jag har planerat att köpa. Men när jag klev in på biblioteket så hade de alla dessa böcker inne! Men en kanske inte skulle plockat på sig alla samtidigt?  Har lite stress i bakhuvudet på att de snart ska lämnas tillbaka vilket gör att jag inte vill läsa någon riktigt. Här är iallfall vad jag förstått av böckerna igenom att läsa på baksidan och några recensioner!
En rumpa att dö för-Roman som utspelar sig i högstadiet, enligt många recsensioner ska den ha en hög igenkänningsfaktor vilket jag brukar gilla.
Golden boy-"En tonårsroman som är omöjlig att värja sig ifrån" Den handlar också mycket om HBTQ frågor och känslor om kön.
Nordiska myter- Något av en faktabok om nordiska gudar!
Norra latin- Hamnlar om Clea och Tamar som båda börjar teater inriktning på norra latin.Och kanske övernaturliga grejer?
Den Unga Eliten- "Men några av de som överlevt febern sägs ha mystiska och kraftfulla förmågor, och även om deras identiteter förblir hemliga har de kommit att kallas Den unga eliten."
Drömgångare-"En mörk och utsökt konstruerad fantasyroman."
 
Tror ändå att jag ska börja med Down Under (handlar om att hitta sig själv) även om jag är riktigt sugen på Ready Player one (fantasy/gaming).
#1 - Jessica Högberg

Oj oj, många böcker är det!