Ellinor

5 bilder ur mobilen
I torsdags klev jag upp för en defintift spännande dag på jobbet. Jag hade nämligen öppning, och kom ut till den här härligt frostiga kylan som låg över Stockholm. Den som alla fick chansen att se och uppleva medans jag var inomhus på jobbet. Det var iallafall mysigt att stå där och vänta på bussen.
Kommer fram till gallerian. Ser att det ser mörkt ut, tänker att de inte öppnat just den ingången. Går till nästa ingång men lika mörkt där? Kliver in och ser hur alla går runt(i något panik) Strömmen hade nämligen gått i större delen av gallerian. Sjukt obehagligt, då även alla brandväggar kommer ned och dörrarna går igen. Det var ju ingen fara, men ändå inte kul. Fick stå med pannlampa ett tag.
Alltså mitt glädje skrik på lunchen när jag såg rubriken jag tittat efter! Jag var orolig att Far&Son skulle åka in, det är ju ganska konstig situation. Men, av mystiska krafter så klarade de sig!(Long story short; I deras program "Samhällsjudo" byggde de en gaybar på Åland, gjortde Putin arg, dök inte upp i rätten osv.) Min bror tittade på mig och frågade; "är det samma personer som lagade mat på en lägenhetsvisning?"," Eh ja."
Chris länkade denna till mig. Har varit ortoligt sugen på efterrätt hela veckan! Och det tyckte han var roligt.  Älskar att han inte visste att det är ett djur från Starwars. De är söta.
Sedan gick jag ett bra tag och dregglade över alla grymt fina vårfärger i butikerna. Känner att jag bara vill slänga min garderob och köpa nytt av allt. Men, om man redan har denna tröja i en annan färg kan man ju inte behöva ha den i rosa/lavendel också?...eller? Har som mål att inte köpa nya träningskläder/smink/skönhetsprodukter de närsta månaderna eftersom jag redan har så mycket.