Ellinor

V.4 2018
Denna vecka har varit något avslappnande. Jag har jobbat tre dagar och sedan varit ledig resten! Även om man blir lite stressad av att vara ledig. Man vill ju hinna med så mycket! Har varit inne i Stan med mamma, shopping kväll med Amina, varit hemma och lagat crossbyxor samt hängt på gymmet. Helt lagom vecka alltså!
Ville köpa denna tidning för att den var så fin.
Nu är snön borta, men i början av veckan var det så här fint.
Alltid skönt när man är två.
Fick världens pysselrus, typ 10 på kvällen. Jag tog iallfall fram grejer istället för att sova istället.
ÄLSKAR mina nya tights, så snygga. Vill komplitera med en röd tshirt till detta.
Vi umgicks och hör och häpna; vi matchade. Efter han åkt har jag spenderat dagen med att städa igenom hela rummet. Knas att det blir så stökigt så fort.
Ett projekt klart
Det är skönt att årets första projekt är klart och även att man känner sig nöjd med det! Jag älskar kimonos, och framför allt älskar jag att sy dem. Det är så skönt att det går fort, samtidigt som man kan göra det så svårt man vill. Lägga til spets, insydda fickor, långa ärmar, öppna ärmar osv.  Tyget hittade jag på Stoff och stil vid vinterrean. Älskar den här färgen och mönstret på den. Kommer absolut använda den mycket i vår!
På min reading-list
Jag har en del böcker jag har planerat att köpa. Men när jag klev in på biblioteket så hade de alla dessa böcker inne! Men en kanske inte skulle plockat på sig alla samtidigt?  Har lite stress i bakhuvudet på att de snart ska lämnas tillbaka vilket gör att jag inte vill läsa någon riktigt. Här är iallfall vad jag förstått av böckerna igenom att läsa på baksidan och några recensioner!
En rumpa att dö för-Roman som utspelar sig i högstadiet, enligt många recsensioner ska den ha en hög igenkänningsfaktor vilket jag brukar gilla.
Golden boy-"En tonårsroman som är omöjlig att värja sig ifrån" Den handlar också mycket om HBTQ frågor och känslor om kön.
Nordiska myter- Något av en faktabok om nordiska gudar!
Norra latin- Hamnlar om Clea och Tamar som båda börjar teater inriktning på norra latin.Och kanske övernaturliga grejer?
Den Unga Eliten- "Men några av de som överlevt febern sägs ha mystiska och kraftfulla förmågor, och även om deras identiteter förblir hemliga har de kommit att kallas Den unga eliten."
Drömgångare-"En mörk och utsökt konstruerad fantasyroman."
 
Tror ändå att jag ska börja med Down Under (handlar om att hitta sig själv) även om jag är riktigt sugen på Ready Player one (fantasy/gaming).