Ellinor

V5 2018
Veckan har gått fort och jag har mått ganska så dåligt. Började året med att sova varje natt rakt igenom, från typ 22-06 utan att ens gå på toa. Men just nu så sover jag 2 timmar, är vaken två timmar, osv tills jag går upp. Har också haft två sleeping paralasys mardrömmar på sistone, vilket är oftare än vanligt. Skulle vara skönt att veta om man kan undvika det på något sätt?
5 favoriter i form utav polaroid! Har börjat fotta mer med den jag har. Lika bra att använda dem tänker jag. Kul är det också att få ta sådana kreaktiva bilder. De blir ju förverkligade på ett annat sätt en med en vanlig mobil kamera.
Var inne en sväng med mamma på Penstore. Hittade alldeles för mycket spännande där inne.
Var också på Ikea en sväng, dagen efter Ingvar Kamprad gått bort.
Köpte ett gäng med mini avokados.Så goda! Dock jobbigt att behöva "skala" flera eftersom de var mindre.
Vi låg med huvudet bland gosedjur och kuddar? Hur mycket man än flyttade på dem så skulle han med.
Jag och grabben tog en middags dejt*note to one self* läs vad som står på menyn noga. Som ni ser fick man alltså INGEN sås till detta. En miss.
Pulsen igång! Älskar att jobba mornar på helger även om det suger att man tappar tre timmar ob. Men det är skönt att ta sig runt i butiken utan kunder som ställer frågor till en, arbetsuppgifterna blir klara snabbare då. Sedan är det skönt att man rör på sig tidigt så att ens fitbit blir nöjd!
Och till helgen blev det födelsedags middag. Det är inte alltid man blir bjuden på hemlagad koreansk mat. Dumplingsen var nog bland de godaste jag någonsin ätit. Kul också att testa mat man inte alltid annars äter, jag brukar väldigt sällan vilja testa på nya maträtter när man är ute på stan. Sedan är det ju alltid kul att äta middag med många människor. Mycket att prata om!