Ellinor

V.8
Det är så svårt att motivera sig när man har dåliga veckor. Tror att jag gått in i vecka tre av dåliga veckor. Har inte hittat en fungerande rutin, varit as trött och opepp mesta dels av tiden. Men jag har kommit fram till att det får helt enkelt vara så just nu. Det är segt, men en dag kommer det inte längre vara så.
Veckan började med ett sjukt bra träningspass! Jag försöker träna upp mig inför att springa en mil igen. Dock är det inget man ska göra i rushhour på gymmet,folk stod och stampade bakom mig...
Prövade något nytt och kom fram till att det inte var min grej. Alldeles för surt.
Vi fick tårta på jobbet eftersom vi hade gjort ett så bra jobb för några veckor sedan. Den var laktos och gluten fri. Med nötbotten. Undrar vem som inte tänkte där?
Sedan var det ju bästa dagen på veckan, Sy festivalen! Det var en bra dag. Men var så mentalt trött efteråt att jag inte riktigt fått så mycket gjort av det jag köpte.
Älskar när en själv somnar och sedan vaknar man till detta brevid sig. Han vet när man behöver lite sällskap.
Och vädret denna vecka har varit, blandat. Men vissa dagar, som denna ovan, har det varit ganska bra. Om man kommer ihåg solglasögon!
 
Brooklyn 99
Kan vi snacka lite Brooklyn NineNine? Hur jäkla bra är inte den TV serien? Jag har följt varje säsong, men först nu så har säsong 4 kommit till netflix(och i Amerika så är de på säsong 5??) Jag har alltid gillat serien för att den har humor, den är ärlig och den har ett flyt. Man måste inte ha kollat på alla avsnitt för att förstå, även om det hjälper såklart. Men, säsong fyra var en helt ny nivå. Jag satt och typ kände ett thrill och tänkte "WFT" igenom alla avsnitt. Det hände så jäkla mycket jag inte var redo på och jag skrattade så jag grät.  Sen har det pratat mycket om viktiga ämnen, så som hudfärg och privlige vilket de också lyckats göra "enkelt" men ändå inte tappat fokuset.
 
Så kolla på den! Är också skön att bara ha på i bakgrunden när man gör andra saker, eller om man känner för att se på något men inte alltid behöva vara så vaksam på vad som händer(typ som i GOT) sedan är det ju inte heller bara jag som tycker att den är bra...
 
Hantverksfestivalen 2018
Att vakna till -12 grader är både kul och anständigt. Jag som har så mycket energi i kroppen hade velat åka till gymmet, men vägrar gå ut för det är för kallt. Vill ut och springa samtidigt som jag vill krypa ned i sängen med te. Beslutade mig för att ta en lugn morgon och ha en aktiv eftermiddag istället. Har tänkt mig att jag ska sitta och sy, eftersom jag har fått så mycket energi från Sy och Hantverksfestivalen! Älskar stämningen där och att alla har ett delat intresse.
Det blev två sorters garn för min del. Ett ljung lila som förhoppningsvis ska bli en riktigt chunky sjal och det pumpa färgade som jag hade samma planer för. Älskar halsdukar, speciellt de jag har skapat själv.
Som vanligt blev det lite mönster, det ska även tillkomma ett som skickas med posten på måndag. 6 mönster för 300 tycker jag inte är farligt alls! Applikations saxen ska jag ha när jag syr underkläder, för att klippa bort tyget men inte i resåren.
Och så lite tyger. De båda blå/blommiga är i viscose och där tänker jag mig sommar klänningar. De övriga tygerna är i jersey/spetsstretch och ska bli underkläder. Har fått en craving på att sy underkläder. Ska bli så himlans roligt!