Ellinor

V.30+31 AKA Semester!
Semesterna har sprungit mig förbi och efterlämnade sig endast en massa döda växter. Det är så det blir när man inte ser till att någon annan i hushållet tar sig an och vattnar dem...
Det är helt sjukt vad man kan hålla hårt i något. Jag har ett sådant sug på att läsa, men vägrar läsa ut min bok. Läser typ tre kapitel och rör den inte på tre dagar. Snart så dock, är den ju klar. Försöker locka mig själv med att jag har så många andra böcker att läsa.
-Första dagen på semestern hade jag drinkdejt med Becca i stan. Vi blev uppraggade av en kille vars katt dött och han hade en så sjukt starkt åsikt om att vi skulle så rösta på vänstern i valet i höst? För att vi sa att vi inte var så insatta i politiken? Och vi inte hade bestämt oss för vad vi skulle rösta på? Skum människa. 
-Dansat omkring i svala sommar klänningar.
-Varit ute på Djurgården flertal gånger.
-Mums på björnbär i mängder, knapriga chiafrön och blåbärskvarg!
-Varit på stranden flertal gånger.
-Till och med gymmat. Det går väldigt långsamt på den fronten men har bestämt mig för att det får vara så. Det är varmt och jag har varit ledig och inte velat ta mig till gymmet mer än två gånger i veckan.
-Kolla in mina supersöta strumpor!
-Åt en hel minivatten melon. Chris vart så förvånad när jag sa ; "eh, vill du ha sista biten eller kan jag ta den också? "Efter tio minutersätande.
-Käkat glass på badet där han bor
-Käkat lövbiff,hallumi och rostade grönsaker.
-Så söt katt jag mötte på min promenad!
-Vi hängde på Aquaria och käkade en lunch with a veiw. Otroligt synd att de ska stänga Aquaria även om jag också förstår att lokalen inte var menad för ett blött museum.
-Dansat omkring i shorts!
-Sedan tog jag, Chris, Becca och Rasums en kryssning till Åbo.
Hittade en enliters öl förpackning.
Åt middag med också en förträffligt fin utsikt!
Åt en champangefrukost
Åt en sjukt äcklig burgare till lunch
Vi badade även Sauna och drack en massa drinkar.Och bara njöt av att vara.Jag känner typ att jag har laddat batterierna denna vecka även om jag önskar så mycket att jag hade kunnat åka bort. Jag var ju dock faktiskt bortrest till London och jag ska ju åka till Öland i September, så man får väl inte klaga på det heller.
Men detta var det absolut bästa på hela resan. Pluto, we did it <3