Ellinor

V.34
V.34 blev en härlig vecka men också mentalt frustrerande. Min chef på jobbet gick och blev sjuk, vilket resulterade i att vi var 3 personer med nycklar som då skulle dela på öppning/stägning i en veckas tid. När man inte är redo på att man ska jobba över flera timmar och komma in väldigt mycket tidigare så känns det väldigt segt.
Mamma han tillverka björnbärs marmelad när jag inte var hemma en dag. Jag är ju inte så förtjust i marmelad men den smakade väl helt okej? Pappa älskade den iallafall så mamma var nöjd.
En morgon klockan 6 på väg till bussen kan naturen se ut så här!

Var en sväng inne i stan och träffade vänner bland annat hon som bor i London! Helt grymt att få umgås när man saknat varandra och möjligheten inte funnits i att ses. Vi tog två fikastunder och en shoppingrunda.
Och efter jobbet på fredagen tog jag mitt pick och pack och körde hela vägen upp till morfar. Det var ju återigen dags för kräftfiske och kräftskiva!
Några kräftor blev det men tyvärr så ösregnade det när vi åkte ut till platsen som vi var på. Det resulterade i att vi blev dygnsura redan från start. Hade varit så mycket bättre om det inte regnat, för då hade vi orkat längre.
Men dalarna på natten och på morgonen(kl7) är så himlans vacker att det är värt lite regn.
Stackars pojkvännen blev sjuk och tog mitt och hans täcke när han sov...
Vi var även ute i naturen och vandrade. Har upptäckt ett nytt favorit ställe att åka till, så längtar tills nästa sommar då jag ska tillbaka dit och bada.
Vi åt kräftor och drack Nosecco! Grymt rekomenderad om man inte vill ha alkohol till maten. Smakade riktigt äkta ändå.
Sedan tog vi vårt och åkte ned till stockholm igen. Då var hela min lång lediga helg slut, vilket gjorde att jag önskade mig ännu mera lediga dagar-vilket jag har! I September..
V.33
Efter alla födelsedagar och tillbaka till jobbet dagar så blev det v.33 och där med lite lugn. Jag jobbade de flesta dagarna men hade ändå tid till att göra saker jag själv tycker är roligt! Som att gymma. Det har varit så där på den fronten under de senaste veckorna men inför att jag skulle sporra mig själv till midnattsloppet så har jag tagit mig iväg liite oftare.
Hängt väldigt mycket inne på AckademiBokhandeln. Jag behöver inte fler böcker...men bara en till....
En annan dag tog jag mig tiden att virka klart min halsduk jag inte riktigt minns när jag började med? Den är iallfall väldigt varm och go, kommer bli perfekt nu till hösten.
Njutit av magiska solnedgångar som denna.
Har också insett att jag verkligen uppskattar mina kollegor, speciellt när de lämnar så fina små lappar.
Till slutet av veckan blev det återigen dags för mig och 30000 andra att inta Stockholms gator! Det är tredje gången jag springer midnattsloppet och i år tycket jag inte att det var lika jobbigt som tidigare år. Man känner ju igen sig, man vet vilket tempo man behöver ha och man kan lite mer njuta av alla människor som är där och visar sitt stöd!
Och det blev ju varken sämre eller bättre resultat för mig. Har fått samma tid tre gånger i rad nu när jag har sprungit milen... Men, det är väl något positivit?
V.32
V.32 flöt på utan större konstigheter. Det tog mot att inse att jobbet började igen. Jag älskar ju mitt jobb, men när det kändes som att jag skulle behövet en veckas semsester till så var det jobbigt. Får helt enkelt leva i nuet och se fram mot att jag har semester i september också!
Ljuset under denna veka har varit helt fantastiskt. Katten som oftast letar sol-pölar njöt av denna i köket.
Hann med en sväng att träffa Clara och käka glass! TIden går så fort och tänk att det var så länge sedan vi sågs sist. Måste helt enkelt planera in en träff snart igen, kanske med lite nystan och te?
Plockat mig flera liter med björnbär! Känns som att björnbärsbusken har flertal lager med bär kvar, så länge man letar lite noga...
Fick ett ryck och åt inget onyttigt på ca 3 dagar. Det var vindruvor och andra gröna grejer som gällde! Tror att det är bra att ha en detox från socker ibland. Frukt ger mig ju så mycket mer energi än godis, men det är ändå enklare att äta godis än frukt? Mest för att jag på jobbet kan äta en godis bit i smyg men kan inte ta en tugga av en frukt om man står i kassan direkt.
Grävde två gropar i trädgården och fick ett skavsår som gjorde mig lika arg som lilla My.
På min födelsedag var det ju Fjärlishuset som gällde!
Och gos, imängder.
Och ni vet, nu är det ju faktiskt bara 19 veckor kvar tills Jul....