Ellinor

V.37
Denna måndag började riktigt bra, för nu är äntligen OUTLANDER tillbaka på Viaplay med den senaste säsongen. Tror att den kommer bli helt sjukt jäkla bra och längtar så det bränner till nästa avsnitt! De fyra första dagarna av veckan jobbade jag, hade en ledig dag innan vi drog hela gänget på fest!
Vi har tagit tillfället i akt och hängt mycket ihop. Har även försökt förklara för honom att ligga i mitt ansikte gör mig väldigt allergisk om nätterna, och vi jobbar på en lösning.
Tog en sväng till Ikea för att kolla efter en möbel, slutade med att jag vandrade in i ett rum uppbyggt som "systuga" och slutade med att jag åkte till stoff och stil och köpte en massa tyg...
 
Njutit av det smattrande regnet mog min ruta
Tagit fram min älskade höstkappa!
Roadtrip för en glass med smak av pepparkaka
Sen tog jag och mina kära kollegor(från hela landet!) flyget till det kära Copenhagen. Det var nämligen dags för årets julfest!
Julfesten är till för att alla våra butiker ska träffas och lära varandra samt ha kul i stor grupp. Men samtidigt visar företaget tacksamhet till oss anställda.
Väl i köpenhamn hann vi äta lunch, gå runt och shoppa, njuta av staden och dylikt. Vi bodde vid Orestad och hade nära till alla ställen vi skulle till.
Vi hade en riktig jäkla tur med vädret. Varmt och solsken ungefär hela vår resa(minus då när vi väntade på flyget hem och det åskade...) Julfesten var riktigt rolig, god dryck och trevligt sällskap. Dock dog mina fötter pga fin fina klackskor. Så känns väldigt skönt att vara ledig i två dagar framöver!
Och så fick man ju flyga! Första gången på 8 år som jag satte mig i ett flygplan. Var inte ett dugg oroad på vägen dit, men på vägen hem fick jag total ångest inför flygresan. Det gick i vilket fall jätte bra och var knappt någon turbolens alls så har inget att klaga på där. För övrigt är det också riktigt kul att både jag och min pojkvän var lediga samma helg och åkte iväg med våra jobb på samma helg? Han åkte dock till Prag.