Ellinor

V.36
Denna vecka har varit otroligt lång. Jag har haft ett annat typ av schema- jobbat varje vardag. Egentligen är ju inte det så jobbigt, ganska skönt faktiskt att veta när man kommer få helg så är det riktigt ledig helg, men att jobba 11,30-20 tre dagar i rad är ju inte det roligaste. Sedan så har jag jobbat en öppning och en leverans morgon också men det var verkligen inte kul. På levernasmorgonen så brukar jag jobba 7-10. Alltså sprätta pallarna, ställa in på lagret och göra något i butiken om man hinner sedan gå hem. Leveransen kom 09,59. Ja, man är ju inte mer än människa och så klart bilar kan krångla och köer är långa men det kändes ofantligt ovärt att vara på jobbet så tidigt och inte kunna göra något alls. Helgen blev ovanligt lugn då min tjej middag jag sett fram emot ställdes in, men var faktiskt skönt att komma ikapp lite i livet hemma också.
Höstens absoluta favorit tröja! Köpte den på New Yorker och totalt älskar den.
Köpte en perfekt Avokado.
Så jag var i Akalla, på tåget stod det Hjulsta och på perrongen stod det Kungsträdgården?
Mötte en jätte fotogenisk(?) katt och efter vi gosat i vad som kändes som evigheter så gick jag hem och sov i 14 timmar.
Han den där höll mig lite sälskap i mellanåt.
ÄLSKAR denna tröja från Gina! Så grymt snygg och skön.
En bok som bara är så bra. Handlar om racism och hur det är för svarta i ett gettosamhälle.
Mellan denna bild och bilden över skiljer det sig en timme.
Var en sväng och handlade-kolla vilken uppdatering av skanners! Finns endast en knapp att trycka på, och sedan på sopkorgen som är ta bort en vara. Fantastiskt enkelt.