Ellinor

V.35
En lång vecka avslutad, med riktigt dåligt väder! Vecka började med min mammas födelsedag. Just när vi var och handlade på willys så gick brandlarmet också. Kändes lite typsikt, tur nog var det inget och vi fick gå in igen. Hann även en sväng till Stoff och Stil och införskaffade mig höst insperation(och ett misslyckat projekt.)
Påbörjade denna bok och avslutade den nästan samma kväll. Det är en utav de bättre böckerna hon skrivit och jag blev så himlans positivt överraskad! Typ lite powergirl bok. Rekomenderar den till någon som vill ha en mysig bok men som ändå inte har en katastrof handling.
En kväll hade jag ett perfekt hårsvall. Dock stängde jag på jobbet och hade migrän men-håret var ju en fin överraskning.
Han känner på sig att det är höst och sover hela tiden.
och så gick vi på bröllop för min kusin som gifte sig! Var en fin mysig cermoni i Enköping, dock öste regnet ned hela tiden.
Sedan har all tid där i mellan har jag jobbat och jobbat ännu mer. Det har varit både kul och inte så kul. Så fort det kommer regn så blir folk sura(och förlåt men om ditt paraply du köpte för ett halvår sedan gick sönder när det blåste halv storm så kan ju inte det vara mitt fel?)