Ellinor

För att öka mysighetsfaktorn
När mamma och jag gick in på Ikea var vårt mål en ny möbel till mitt sovrum. Dock kom vi där ifrån med doft ljus och en filt? Inte som planerat men är ju sådana saker man kan behöva ha nu när kvällarna blir svalare och mörkare.
Det fick bli två sorters äppeldoft- värmeljus endast för att jag inte kunde besluta om vilken som doftade bättre. Den blå/gröna har en mörkare doft och den ljusa doftar syrliga äpplen typ.
Valde även ett doft ljust i burk! På bilden är den en crembrule men den doftar svagt av kanel/sött och vanilj. En väldigt höstig doft.
Såg även att de nu fått in sina vinter doft ljus, blev genast väldigt sugen på att åka dit igen!
 
 
V.38
Denna vecka har varit så otroligt seg. Jag var ledig måndag, blev sjukt förkyld på tisdagen och har varit otroligt förkyld sedan dess. Just nu är det mest halsont kvar, men det är ju nästan det värsta? En klump ihalsen varje gång man sväljer. Skönt att man har en katt till värmeelement som gosar med en.
Efter min kära pojkvän varit i Prag så kom han hem med detta fina halsband till mig. Halsbandet kommer ifrån "Bohemian Garment mines" och jag tror märket var Granàt? Det var lite lustigt nämligen, har under en längre tid tänkt skaffa mig ett "bokstavshalsband" och hade tänkt skriva hans namn.
och så var det leverans. Vi har under den senaste tiden fått ca 4 pall i veckan. I torsdags var det 9 pall. Passande nog var vi båda som sprättade pallarna sjuka. Tänk att springa upp och ned i trappor med takdropp och halsont. Vi var väldigt oprodutkiva den dagen kan jag säga. Detta nedan var mitt försök i att öka takten, dock rasade min hög och fick istället plocka upp alla kartonger igen.
Mötte en bro när jag var ute och körde. Dock var det en sis i framsätet.
 
Och kolla in dessa tofflor. Hur underbara är de inte?!
 
V.37
Denna måndag började riktigt bra, för nu är äntligen OUTLANDER tillbaka på Viaplay med den senaste säsongen. Tror att den kommer bli helt sjukt jäkla bra och längtar så det bränner till nästa avsnitt! De fyra första dagarna av veckan jobbade jag, hade en ledig dag innan vi drog hela gänget på fest!
Vi har tagit tillfället i akt och hängt mycket ihop. Har även försökt förklara för honom att ligga i mitt ansikte gör mig väldigt allergisk om nätterna, och vi jobbar på en lösning.
Tog en sväng till Ikea för att kolla efter en möbel, slutade med att jag vandrade in i ett rum uppbyggt som "systuga" och slutade med att jag åkte till stoff och stil och köpte en massa tyg...
 
Njutit av det smattrande regnet mog min ruta
Tagit fram min älskade höstkappa!
Roadtrip för en glass med smak av pepparkaka
Sen tog jag och mina kära kollegor(från hela landet!) flyget till det kära Copenhagen. Det var nämligen dags för årets julfest!
Julfesten är till för att alla våra butiker ska träffas och lära varandra samt ha kul i stor grupp. Men samtidigt visar företaget tacksamhet till oss anställda.
Väl i köpenhamn hann vi äta lunch, gå runt och shoppa, njuta av staden och dylikt. Vi bodde vid Orestad och hade nära till alla ställen vi skulle till.
Vi hade en riktig jäkla tur med vädret. Varmt och solsken ungefär hela vår resa(minus då när vi väntade på flyget hem och det åskade...) Julfesten var riktigt rolig, god dryck och trevligt sällskap. Dock dog mina fötter pga fin fina klackskor. Så känns väldigt skönt att vara ledig i två dagar framöver!
Och så fick man ju flyga! Första gången på 8 år som jag satte mig i ett flygplan. Var inte ett dugg oroad på vägen dit, men på vägen hem fick jag total ångest inför flygresan. Det gick i vilket fall jätte bra och var knappt någon turbolens alls så har inget att klaga på där. För övrigt är det också riktigt kul att både jag och min pojkvän var lediga samma helg och åkte iväg med våra jobb på samma helg? Han åkte dock till Prag.