För att öka mysighetsfaktorn

När mamma och jag gick in på Ikea var vårt mål en ny möbel till mitt sovrum. Dock kom vi där ifrån med doft ljus och en filt? Inte som planerat men är ju sådana saker man kan behöva ha nu när kvällarna blir svalare och mörkare.
Det fick bli två sorters äppeldoft- värmeljus endast för att jag inte kunde besluta om vilken som doftade bättre. Den blå/gröna har en mörkare doft och den ljusa doftar syrliga äpplen typ.
Valde även ett doft ljust i burk! På bilden är den en crembrule men den doftar svagt av kanel/sött och vanilj. En väldigt höstig doft.
Såg även att de nu fått in sina vinter doft ljus, blev genast väldigt sugen på att åka dit igen!
 
 

V.38

Denna vecka har varit så otroligt seg. Jag var ledig måndag, blev sjukt förkyld på tisdagen och har varit otroligt förkyld sedan dess. Just nu är det mest halsont kvar, men det är ju nästan det värsta? En klump ihalsen varje gång man sväljer. Skönt att man har en katt till värmeelement som gosar med en.
Efter min kära pojkvän varit i Prag så kom han hem med detta fina halsband till mig. Halsbandet kommer ifrån "Bohemian Garment mines" och jag tror märket var Granàt? Det var lite lustigt nämligen, har under en längre tid tänkt skaffa mig ett "bokstavshalsband" och hade tänkt skriva hans namn.
och så var det leverans. Vi har under den senaste tiden fått ca 4 pall i veckan. I torsdags var det 9 pall. Passande nog var vi båda som sprättade pallarna sjuka. Tänk att springa upp och ned i trappor med takdropp och halsont. Vi var väldigt oprodutkiva den dagen kan jag säga. Detta nedan var mitt försök i att öka takten, dock rasade min hög och fick istället plocka upp alla kartonger igen.
Mötte en bro när jag var ute och körde. Dock var det en sis i framsätet.
 
Och kolla in dessa tofflor. Hur underbara är de inte?!
 

V.37

Denna måndag började riktigt bra, för nu är äntligen OUTLANDER tillbaka på Viaplay med den senaste säsongen. Tror att den kommer bli helt sjukt jäkla bra och längtar så det bränner till nästa avsnitt! De fyra första dagarna av veckan jobbade jag, hade en ledig dag innan vi drog hela gänget på fest!
Vi har tagit tillfället i akt och hängt mycket ihop. Har även försökt förklara för honom att ligga i mitt ansikte gör mig väldigt allergisk om nätterna, och vi jobbar på en lösning.
Tog en sväng till Ikea för att kolla efter en möbel, slutade med att jag vandrade in i ett rum uppbyggt som "systuga" och slutade med att jag åkte till stoff och stil och köpte en massa tyg...
 
Njutit av det smattrande regnet mog min ruta
Tagit fram min älskade höstkappa!
Roadtrip för en glass med smak av pepparkaka
Sen tog jag och mina kära kollegor(från hela landet!) flyget till det kära Copenhagen. Det var nämligen dags för årets julfest!
Julfesten är till för att alla våra butiker ska träffas och lära varandra samt ha kul i stor grupp. Men samtidigt visar företaget tacksamhet till oss anställda.
Väl i köpenhamn hann vi äta lunch, gå runt och shoppa, njuta av staden och dylikt. Vi bodde vid Orestad och hade nära till alla ställen vi skulle till.
Vi hade en riktig jäkla tur med vädret. Varmt och solsken ungefär hela vår resa(minus då när vi väntade på flyget hem och det åskade...) Julfesten var riktigt rolig, god dryck och trevligt sällskap. Dock dog mina fötter pga fin fina klackskor. Så känns väldigt skönt att vara ledig i två dagar framöver!
Och så fick man ju flyga! Första gången på 8 år som jag satte mig i ett flygplan. Var inte ett dugg oroad på vägen dit, men på vägen hem fick jag total ångest inför flygresan. Det gick i vilket fall jätte bra och var knappt någon turbolens alls så har inget att klaga på där. För övrigt är det också riktigt kul att både jag och min pojkvän var lediga samma helg och åkte iväg med våra jobb på samma helg? Han åkte dock till Prag.

Zoella Beauty

En dag som var lite grå och jag tyckte synd om mig själv så bestämde jag mig för att unna mig själv något! Har länge tänkt på att prova något från Zoella Beauty men finns inte att köpa i svergie ännu(vad jag vet?) Där emot snubblade jag in på Feelunique.com som hade 1. Produkterna jag ville ha. 2. Gratis frakt till Sverige om man handlade över 300. 3. Klarna som betalningsalternativ. Hur nice??? Efter ca: 7/8 arbetsdagar så dök mitt paket upp hos postombudet.
Dock vart jag så sur över faktumet att två dagar efter jag lagt min beställning så berättade hon att hon snart ska lansera sin nästa vinter kollektion. Ugh, aja. Då hinner jag testa alla dessa så jag vet vad jag vill satsa på igen!
Har har vi mitt lilla kalaspaket!
En bathfoam, en body wash och en body cream! Alla doftade väldigt gott, kanske lite "apoteks"aktigt. Är i sig inet en negativ grej, älskar produkter som doftar så. Någon av produkterna påminde väldigt mycket om en doft min Farmor brukade ha på sig.
En bodyscrub och en matchande body butter. Doftade otroligt gott och lite sött men juligt.
Hann testa Winter Wonder Hand och den var fantastiskt. Gick in i huden fort och doftade gott.

V.36

Denna vecka har varit otroligt lång. Jag har haft ett annat typ av schema- jobbat varje vardag. Egentligen är ju inte det så jobbigt, ganska skönt faktiskt att veta när man kommer få helg så är det riktigt ledig helg, men att jobba 11,30-20 tre dagar i rad är ju inte det roligaste. Sedan så har jag jobbat en öppning och en leverans morgon också men det var verkligen inte kul. På levernasmorgonen så brukar jag jobba 7-10. Alltså sprätta pallarna, ställa in på lagret och göra något i butiken om man hinner sedan gå hem. Leveransen kom 09,59. Ja, man är ju inte mer än människa och så klart bilar kan krångla och köer är långa men det kändes ofantligt ovärt att vara på jobbet så tidigt och inte kunna göra något alls. Helgen blev ovanligt lugn då min tjej middag jag sett fram emot ställdes in, men var faktiskt skönt att komma ikapp lite i livet hemma också.
Höstens absoluta favorit tröja! Köpte den på New Yorker och totalt älskar den.
Köpte en perfekt Avokado.
Så jag var i Akalla, på tåget stod det Hjulsta och på perrongen stod det Kungsträdgården?
Mötte en jätte fotogenisk(?) katt och efter vi gosat i vad som kändes som evigheter så gick jag hem och sov i 14 timmar.
Han den där höll mig lite sälskap i mellanåt.
ÄLSKAR denna tröja från Gina! Så grymt snygg och skön.
En bok som bara är så bra. Handlar om racism och hur det är för svarta i ett gettosamhälle.
Mellan denna bild och bilden över skiljer det sig en timme.
Var en sväng och handlade-kolla vilken uppdatering av skanners! Finns endast en knapp att trycka på, och sedan på sopkorgen som är ta bort en vara. Fantastiskt enkelt.