Ellinor

V.39
Denna vecka var lång och ofantligt seg. Jag har fortfarande gått runt med snuva och väldigt mycket huvudvärk, mycket att göra på dagarna och väldigt lååånga arbetsdagar. Har ansvarat för en massa olika saker, som äntligen skulle presenteras. Bland annat innvolverade det en fiskdamm. Det blev väl helt okej i slutet och det känns skönt för mig att vara klar med dem nu. En månad till nästa grej jag måste planera så bara att ladda om!
Vi börjar väl min veckosammanfattning med ytterligare en gosigbild på katten. Just nu sover han hos mig några timmar varje morgon. Otroligt mysig men väldig trångt.
Jag lyckades planera in en träff med Sabina och Amina. Vi åt mat inne istan och gick runt."Så där som tjejer gör" som min mamma förklarade för pappa. Mysigt och välbehövt även om vi alla var super trötta. Hittade bland annat denna väska när vi var ute, så jäkla snygg.
En morgon när jag skulle till jobbet låg denna katt bara så fint på stolen och njöt av värmen ifrån brasan.
 
Och den andra låg såhär. Bordet är findukat för vi firade Mickelsmäss på söndagen! Mickelsmäss, S:t Mikaels dag eller skördefest. Vi njöt alltså av rotfrukter, kött och lite god efterrätt.
 
Potatis, rostbiff, morötter, röbetor, champinjoner osv. RIktigt gott och mysigt att umgås med hela familjen på det sättet. Riktigt "Hygge" helt enkelt.
#1 - Isabell Hedberg

Verkligen såååå snygg väska! :D
Hoppas du får en fin kväll :)
Kram!