V.43

Jag vet helt ärligt inte vad jag ens gjort denna vecka? Tiden har gått väldigt snabbt helt enkelt, tänkt att det bara är två månader kvar till julen! Jag fick jobba den första julleveransen, vilket som alltid gör mig otroligt glad. Det är en känsla att gå ifrån att vara två eller tre personer  vid leverans till att vara 7 personer. Det blir lite trängre och mycket mera skratt. Vi är ett bra team vilket är skönt. Man behöver det när det blir mycket folk.
Jag tog mig faktiskt till gymmet! Rolig historia; skulle åka direkt efter jobbet i onsdags men! Lönen uteblev ifrån våra konton. Och jag vart på så dåligt humör att jag åkte hem och sov istället. Gick dock senare på kvällen istället, vilket var dumt för det var så jäkla mycket folk istället.
Haft ett beroende av Nocco och rött nagellack.
Provade denna som var en gigantisk besvikelse.. smakar konstgjord körsbär.
OCH SÅ VAR DET HANTVERKSFESTIVALEN: Men mer om den senare!
Himlen har varit sådär vacker
Och tagit mig lite engentid. Chris drog till Gotland på GGN så blev själv hemma hela helgen. Passade på att luncha med Amina och påbörja städningen av syrummet...

V.42

Så var denna vecka helt klar! Tiden går alldeles för fort just nu, även om jag starkt gillar det. 9 Veckor kvar till Julafton allihopa!
Så denna vecka har jag jobbat 6 av 7 dagar. Det var lite tungt och jag fick ställa in några planer men han ändå träffa Clara och njuta av min lediga tid.
Måndag morgon hängde jag och mamma på Ikea för att de har släppt sin julkollektion!
Vi har legat och gosat en längre period. Tills det blev för mycket gos och för lite bit, enligt katten.
Det var ju ett mystiskt regn fenomen över stockholm i tisdags . Så här såg det ut när jag klev av vid kista kl 8.30 på morgonen. Lite fint ändå, väldigt speciellt ljus.
Var även fantastiskt fint väder!
Under min lediga torsdag drog jag och mamma in till stan. Julen hade kommit där med!
Stuv rea på Ohlssonstyger, så fick dessa för 100 kr/kg. Tänkt tjocktröjor och det lila ska bli en kudde.
Fortsatt att laga Crossbyxor och blev helt klar! TRE veckor före kåsan iår. Rekord bra för mig.
Tagit in lite höstfärg
Och blivit jagad av allt som har med julen att göra. Hur gott lät inte detta?! Närmsta veckan ser ut att bli lugn, vilket ska bli skönt.

Höst bucketlist

Jag gillar att göra listor. Todos,att läsa,att se på och att göra. Just nu har jag tänkt igenom en bucket list jag vill ha just för hösten, så jag hela tiden kan ha något att se fram emot!
 
-Införskaffa Höstiga kuddar och filtar. Har beställt några med jultema på, men skulle vilja ha en rutadpläd till sovrummet också. 
-Sy och hantverskfestivalen den 27-29 Oktober! Längtar
-Ny te sort att njuta av under kalla mornar och sena kvällar
-Mysmiddag tillsammans med mina vänner, gärna med tända ljust och att det är kolsvart där ute
-Se en massa Halloween filmer.
-Fira Halloween och Allahelgona. Åka till gravarna och titta på alla de vackra ljusen som representerar liv.
-Baka tårtor, kakor, pepparkakshus mm.
-Virka mig själv ett par vantar. Har velat göra det under en längre tid, men inte satt av tid för att lära mig göra det. Behöver nog många timmar till det
-Lång godfrukost tillsammans med familjen framför brasan
-Thanskgiving Dinner! I år hade vi tänkt att fira den ordentligt i slutet av november. Alltid kul med nya tradditoner
-Adventskalendrar! Titta på dem, välja vilka jag ska ha och införskaffa
-Gå i gamla stan och dricka god varm choklad på min och Jessicas favorit cafe.
-Rest, Relax and Enjoy- det är en lång mörk tid framför oss med vintern och januari månaderna. Det gäller att vila upp sig så man orkar den kommande tiden
 
 

En väldigt sen V.41

Hela vecka 41 bara rann iväg för mig. Jag var iväg och gjorde grejer med mamma, var sjuk en hel del, jobbade en hel jäkla del och var väldigt trött. Trots det var väl veckan helt okej för att jag 1)fick tag i biljetter till THIRTY SECONDS TO MARS 2) Fick tag i biobiljetter till StarWars; The Last Jedi.
Min pumpa jakt fortsatte och jag hittade några bra kandidater! Och bara en gigantisk...
Och så vart det lite blomster inhandling. Är rätt så säker på att vi tog ett varv till Stoff och Stil också? Hmm man kan ju aldrig rikigt veta ;)
Gosetrollet
Och kunde verkligen inte låta bli att köpa dessa när jag såg dem. Blev hygge med brasa, tända ljus och tidiningsläsande.
En massa te har jag druckit och har nu tröttnat på mina favorit sorter helt. Tips på goda te sorter? Kanske är dags att inhandla en teadventskalender?
Sen kände jag mig fruktansvärt höstig i denna jacka och tröja. Passande nog med boots och min mörkbruna Calvin väska. Älskar att man kan klä sig lite varmare och att solen lyser sådär gyllende gult.

En helg hos morfar

I helgen var vi uppe en sväng hos min morfar i Dalarna. Vi skulle plocka svamp och hämta hem en frys, Vi var bara där i drygt 24 timmar men det var väldigt skönt och roligt. Första kvällen när vi kom hade jag kört upp i ösregn den sista sträckan, sedan sprack himlen upp sådär fint och vi fick se en fantastiskt vacker solnedgång.
Dagen därpå började så vacker men slutade med grått och ösregn.
Kolla vilka fina trattisar vi hittade! Det var som rena rama guldgruvan av dem där ute. Vi hade nog kunnat gå tillbaka till bilen och tömma alla korgar och lätt plockat tregånger så mycket. Dock regnade det något kopiöst och alla blev griniga och blöta. Nåväl, får vi spara till en annan helg!