Ellinor

V.45
Så har ytterligare en vecka sprungit oss förbi. Hade en kund som nästan sprang igenom hela butiken och plockade på sig allt hon skulle ha till sina barnsadventskalendrar. Tyckte det var konstigt att hon var så stressade men så s a hon" det är typ mindre än 20 dagar kvar till första december." Kan ju helt ärligt också säga att jag blev sjukt stressad av det. Men men. Man tar en dag i taget och planerar metodiskt så kommer nog allting och att lösa sig.
Miss i måndags morses gjorde att jag dracker en dubbel Cappuccino enbart för att min mugg var så stor att jag totalt missbedömde hur mycket mjölk jag skulle ha i. Annars hade den blivit väldigt svag.
Har börjat prova mig fram med min coverstitch och helt utan den maskinens hjälp sydde jag också ett par trosor för första gången på evigheter. Riktigt sköna blev dem!(och söta)
Har tränat typ 3e gånger och sedan tagit ett uppehåll på fyra dagar. Men solen visade sig vacker för mig som faktiskt hade kämpat mig till gymmet!
Hade fruktansvärd ångest inne på lagret på jobbet. 8/12 ljusrör hade gått. Fick gå omkring med ficklampor och hoppas på att det inte stod någon där inne någonstans...Dock fick vi det fixat efter ett par dagar och nu ryggar man tillbaka av de starka lamporna. Aldrig kan man bli nöjd!
Tagit emot 2 leveranser. Ganska skönt att vara morgonmänniska...
Men också skönt att komma hem till den här grisen som bara vill mysa med en.

Veckans tankar
-Fett tråkigt att de har rånat både Donken, BK och hittat en dödmänniska(mord) i min närområde på typ 3 dagar. Känns så sjukt otryggt här numera!
-Också fett tråkigt att de gånger jag har gått igenom parkeringsgageraget på jobbet så har det varit sjukt obehaglig? Killar som går bakom mig, riktigt fulla damer som var otrevliga, män som kissat bakom bilar?
-Att det snart är jul!