Ellinor

New in from my superdrug
En regning dag när jag satt och funderarde på hur jag skulle frakta hit alla Zoella beauty produkter jag ville ha så snubblade jag över Superdrugs hemsida. Jag visste helt ärligt inte att de fraktade till Sverige och blev därför posítivt överraskad av det! Plockade så klart på mig en massa produkter och även en massa rabatt :)
"Treasure me box" är årets julserie samlad i ett och innehöll verkligen en massa spännande produkter! Doften på produkterna är "softening Peony and soothing Mint". Jag kanske inte skulle säga att doften är en "juldoft" även om jag tycker att den doftar fantastiskt.
Läppglansen var inte tänkt att följa med men jag tyckte verkligen att färgerna var så fina att de slank ned i min kundkorg ändå. Är mer ett fan av den röda färgen, då den passar mig bättre men tycker även att den "lila" är grymt snygg.
"We´re on a roll" är två utav hennes vinter dofter samt en ur Gelato serien. Älskar verkligen alla tre och de är perfekta att ha med i handväskan.
Dessa två i kombination=heaven.
"snow smooth" body  butter är en bra produkt men kanske inte den bästa. Jag tycker att den tar lite lång tid att gå in i huden, så om man inte orkar vara still så blir det lätt att den kladdar. Scrubben var mjuk(eller mjukare än andra märken) vilket förvånade mig, men otroligt skön.
Snow Scoop är vinter varianten av Scopa doopa som är min favorit att ha i badet. Den doftar fantastiskt,mjukar upp kroppen i badet och skapar mängder med bubblor. Eftersom jag bara fick två "splash of milk" så väntar jag med att pröva dem tills det verkligen behövs ett långt bad.
Winterwonder hand är en stark favorit hemma hos mig och nu har jag tre stycken utav dem. De gör verkligen under för mig som inte brukar vara så duktig med handskar och liknande så här års. Body polishen är verkligen skön på kroppen men något trög att få ur burken.