Ellinor

V.47
V.47, thanksgiving veckan, black friday rean och ett helt galet väder. Så skulle jag vilja beskriva föregående veckan. Den var trevlig, något lång men är så glad att vi fick se lite snö iår.
Av pojkvännen min fick jag ett detox te(vad den nu detaoxade mot vet jag ej?) med smak av grapefruit. Den var riktigt god och gjorde en dag lite bättre.
Katterna kunde nästan dela säng i tio minuter. Nästan..
Påbörjade ett projekt jag planerat under lång tid-Min pälsjacka! Dock vart det sjukt mycket hår i hela huset..
Hur söta??
Vi firade ju vår thanks giving här hemma!
Jag öppnade hela helgen. 07.30 på en lördag är ju inte så kul,men vädret var fint.
Och på lördagkväll hade vi AW med Högrensburgare och glöggketchup och drinkar. Hur gott?! Sedan var det så trevligt att kunna sitta ned med alla kollegor och bara vara, det är ju kul med AW på stan också men då blir det väldigt mycket ljud och svårt ibland att slappna av.
 
Always give thanks in Thanksgiving
I Torsdags var det ju den årliga firandet av Thanksgiving i Usa. I vår familj hade vi bestämt oss för att vi också skulle fira detta i år med en riktig Turkey och en god middag. Dock så blev mina lediga dagar inför detta fyllda med jobb, vilket gjorde att vi köpte kalkonen i sista minuten. Inget att rekomendera.
Till Turkeyn hade vi tranbärsgele,gravy,en sallad, bröd, potatismos och en drink med tranbär,citrusfrukter och annanas. Det blev riktigt gott och vi hade en sjukt mysig kväll hela familjen. Dock tycker jag att om vi ska göra om detta så krävs det lite mer planering inför middagen.
v.46
Ytterligare en vecka är oss förbi och nu är det fem veckor kvar till julafton! Helt sjukt när man tänker på det, att tiden går så himlans snabbt. Tiden kanske också går snabbt för att jag har blivit så slö. Något har hänt med mina rutiner denna vecka för de är som bortblåsta. Går upp sent, har inte tagit mig till gymmet tillräckligt, orkar inte med att göra matlådor. Ush nej, bättring på det till nästa vecka helt enkelt!
Vi har haft mycket sol denna vecka, kommer ni ihåg att förra året var det endast 4 timmar sol i november? Jag känner i hela kroppen att solen behövs!
Hittade mig en snowman inne på Lindt. Han fick följa med hem i min mage.
Perfect selfielight
Jag och pojkvännen firade även 2,5 årsdag i onsdags.Egentligen kanske det inte är så mycket att fira, men vi hade inte tiden i våras att fira vår 2 års dag så vi tänkte "bättre sent än aldrig". Vi åt tårta och drack champagne mitt i veckan, vilket var en relaxing känsla. Tänk att vi har umgåts så länge.
Leveransmorgon men vacker himel! Undrar hur många veckor i rad jag tagit leveranser nu. Måste varit sedan jag kom tillbaka från min semester.
Han är med på ett hörn också, eller iallafall ett hörn av sängen.
Sedan spenderades hela min lediga helg med att städa, sortera och gå igenom gamla leksaks kartonger. Hittade även denna skönhet jag misstänker att jag fått i födelsedagspresent när jag var yngre. Hittade också en massa saker som får gå till välgörenhet. Nu är det "bara" kvar att rensa sovrummet...