Ellinor

En tripp runt Stockholm
Ibland när man bestämmer sig för något så kan det vara svårt att släppa den tanken. Lite så blev det när min mamma bestämde sig för att vi verkligen behövde ha en sådan där modern vas med lock som gör att blommorna står rakt. Mio har en sådan vas som också var på kampanjpris! Men den närmsta Mio butiken vi har hade en 17 veckor lång leveranstid. Där av blev det en roadtrip för mig och min mamma att hitta denna vas. Det var först när vi stannade till vid Mio i Täby som den fanns kvar i lager!
Jag tyckte att det blev fint i alla fall! Men man kanske ska satsa på speciella blomsorter som förgyller vasen i form av att det ser ut att vara mer blommor i. När vi ändå var i Täby så passade jag på att stanna i gallerian och shoppa lite!
Har lämnge velat ha något från samarbetet mellan TooFacedxKatVonD och nu hade Sephora dessa på rea! Men jag är dock verkligen besviken av storleken på förpackningarna. Det ser ut att vara större än de var i verkligheten upplevde jag. Så hade jag köpt dessa till fullpris hade jag blivit snopen. Hittintils har jag testat Eyelinern och läppglanset(läppfärgen?). Tycker att båda var helt okej, men kanske att de smetade ut sig lite fort? Eller kanske bara jag som glömde att jag hade smink på mig...
#1 - Clarrrrrra

Läppstiftet du har på dig på bilden passar dig så bra!! 😍