V.21

En ganska lagom vecka blev det i slutet men den kom och tog slut fort.Nu går vi mot sommartider.
-Hittat honom såhär typ 4 gånger om dagen?
-En glad logga
-Alla tåg och bussar har varit max 4 min sena
-EN HELT KAOS leverans som linkade julensleveranser. 21 pall. Allting stod överallt.
-träffat denna pärla och gymmat med!
-Lev livet i klänningar av olika slag
-Köpt även en massa nya klänningar!
-Hur god ser inte denna pizza ut att vara?
-Typ  inte haft någon matlåda alls.
-Prövat nya spännande smaker.
-Och hunnit fira min morsdag! Hon fick en kruka och lite strumpor. Det var en bra dag med en god blåbärsglasstårta att svalka oss med i värmen.

En kryssning i det blå

Här om dagen drog jag och pojkvännen(tilsammans med familj) till Åland på en dagskryssning! Vädret i sig var jätte fint, men det blåste och gungade ganska mycket tyckte jag. Det var ialla fall väldigt roligt, vi hade kul ihop och spelade en massa spel. Samt shoppade en hel del i taxfreen. Fick även två presenter av pojkvännen(som spontant tyckte jag behövde dessa) Parfymen nedan och även en väska som råkade ligga kvar i hans rum för tillfället.
Så fina färger och så bra att de är små så att man hinner använda dem innan de torkar ut.
Rituals till taxfree pris? Behövde inte dessa men de fick följa med när de blev så billiga(70 kr istället för 100)
Alltså dessa falskor köptes enbart för förpackningens skull.
Och mitt favorit schampoo och balsam som bara stod där helt plötsligt. Lyckan!

V.20

Då var vi här igen med ännu en sammanfattning av en vecka. Denna vecka var jag ledig till helgen så jobbade fyra vardagar istället, det har varit en bra vecka på jobbet, få arga kunder och skönt eftersom det inte har ens varit mycket kunder? En liten avslappnande vecka alltså. Den började med detta paket dök upp! Beställde två klänningar som var på extra pris.
De var hur fina som helst
Han den här galningen har varit hur gosig som helst, enbart sovit i min säng hela veckan och gosat framförallt om nätterna.Tycker även om när mamma och jag är i trädgården så han kan följa med och busa med allt vi håller på med.
Taggarna på denna var liksom mjuka?
Tappade bort min lås till gymmet och har fått använda detta istället....
Köpte även en grymtröja gymtröja
Det står "Get up and Squat"
Och så hade jag en grym hårdag! Jag och Amina hade en tur till Skärholmen att göra men det blev inte riktigt de fynden vi hade tänkt oss..

Födelsedagar och annat bestyr

Tjenixen!
TIdigare i veckan var det äntligen dags för pojkvännens födelsedag. Jag säger äntligen för att jag skulle ge honom tre stora presenter som tagit upp så jäkla mycket plats i mitt sovrum...hehe.Bland annat en kartong med lego, en sovkudde och lite kläder.  Han var glad och jag fick god mat så vi båda var väldigt nöjda när kvällen var över.
 Det syns väl att det är lite glädje i hans ansikte? Även om en starkt ogillar att vara med på bild
Morgonen hem var dock ett stort frågetecken? Vart kom all dimma ifrån. Sen vart det så jäkla varmt att jag vart förvirrad. Åkte til gymmet på eftermidagen. Gick och letade efter bilen i parkeringsgaraget vid gymmet. Kom på att pappa hade bilen, började gå hem innan det slog mig att jag hade haft med mig cykeln till gymmet.FIck då gå tillbaka, lagom pinsamt.

Vecka 19

Denna vecka har den dåliga trenden vänt något och folk har varit liiite trevligare på sistone! Det gör en stor skillnad på om folk är glada eller sura på jobbet, man orkar så mycket mer om folk är trevliga.
Veckan började med något nytt och läskigt, jordgubbsmak på min proteinpudding! Helt ok faktiskt, vilket var skönt.
Tror inte att jag kan få nog av vårat körsbärsträd
Drog ett varv till uppsala med mamma och hittade jätte härliga trådar. Målet var ju då en loppisrunda med många fynd
Sena kvällar på jobbet känns inte lika jobbigt längre

TGIF Med aw!
Vi har en äldre dam som alltid handlar bounty av oss. Hon är väldigt pratglad om tillfället finns så hon ville berätta för mig(och alla mina kollegor) att pensionär på danska var vad hon uttryckte sig som Pensionist men enligt translate google är pensioneret. Hon tyckte iallafall att det lätt glatt så hon blev på bra humör!
"Planetariska impulser". Inte en anning vad det betyder men kul antar jag?
En ganska bra vecka med mycket jobb, utflyckter och serietittande. Inte något vidare på kompisfronten men får ta igen det denna vecka!