Ellinor

Mars nytt!
Det har blivit mycket shoppande för min del på den senaste tiden och ska väl med all ärlighet säga att jag väntar på två paket till... Men! Ska vi ta oss ett djupdyk i mina shopping påsar?
Denna underbara parfym! Så länge sedan jag köpte en parfym(fast ändå inte?) Jag har under en lång period velat ha just en Marc Jacobs men den doften finns inte längre? Tror man får beställa dyrt på internet om man vill ha den.Tyckte jag fick unna mig denna.Doftar sött med rosor.
Sedan fick det bli lite nya duschkrämer. Duchar numera så ofta att lagrerna sinar fort! Tror att jag kommer älska den som är med avokado.Funfact: ÄR helt obsessed med allt som har med Kokos att göra just nu?
Sedan har jag väntat på ett paket från H&M ganska länge. Till slut så spårade jag paketet och där står det " Vi har skickat en SMS avi till dig" Eh, den kom inte fram iallafall. Men, lyckades ändå få hämta ut det! Lite blandat, några träningströjor, ett par byxor, en vanlig tröja med fin rygg och en pyjamas.
Vecka 12
Har försökt tänka igenom hur veckan har varit, men om vanligt så har den bara flygit mig förbi! Så vi tar några grejer jag ialla fall kommit ihåg.
-Var på jobbet måndag, tisdag, en oplanerad onsdag och i fredags. Alla tömmer ut sina mynt hos oss just nu och jag fick en dam med enbart mynt från 1964(?!) Den gamle kungen alltså. Ganska trevligt att få se dessa.
 
Har varit duktig med gymmet! Var där tisdag, torsdag, sprang ett vara ute på fredagen, och i lördags. Känns bra i kroppen att man rör på sig.
-Promenerat en massa med min kära mamma. Fått i mig mycket sol.
-Spenderat alldeles för mycket pengar.
-Gjort mig fin för AW men skippade i sista stund. Åkte hem och gosade galet med katten istället.
-Ätit en massa morötter med Chris för det var vi så sugna på(??)

Vad hände förra året då? Jo då jobbade jag påsk för det var det redan vid denna tid. Åt en massa godis,var rackars så förkyld och fick mina två första glossyboxes!
Run baby run
Alltså dessa skor. Var inne på Stadium för att jag ville ha nya löparskor då de gamla jag har skaver så mycket för att de är för låga för mig att springa i. Jag fick hjälp av en kille och vi disskuterade hur jag springer väldigt nogrant. Efter lite prövande fick de bli dessa darlings som såklart inte fanns kvar i svart.
Sitter så skönt på foten och är lätta vilket var två viktiga saker för mig.