Ellinor

V.24
Vet inte vad som hänt denna vecka riktigt! Jag har jobbat en hel del, men ändå klämt in lite ledighet och hela TVÅ spontan aktiviterer med vänner! Därav var jag slut hela söndagen.
I veckan tog kreaktiviteten fart och äntligen började jag sy något igen! Denna klänning blev klar samma dag. Perfekt att ha till sommar värmen.
Har hängt med denna pingla på spontangrej nr1. Vi beslutade oss för att ta en picknick när vädret var fint. Ska väl erkänna att vi fick lite regn på oss men vi överlevde ändå. Bästa som finns måste vara att få prata vid stranden med en riktigt bra vän och dricka rose.Spelar ingen roll att man jobbade från 7 på morgonen dagen efter.
Vi har kört årets första utesittning hemma! Med nygrillat.
Spontan grej nr2: Krystian ringde mig i lördags kväll, en konversation jag knappt hörde ordentligt men hörde Kungsträdgården och 21. Väl där möttes han, jag, Sabina och en massa andra människor för drinkar i den fina sommarkvällen. Riktigt roligt var det.
Och kvällen hem var vacker.
Hett tips: även om det är varmt är det en dum ide att träna inomhus med shorts. Jag svettades och fastnade i maskinerna. Lätt otrevligt. Blev endast 3 pass denna vecka, men känner att det får bli så ibland. Nu väntar midsommarveckan, ska bli roligt!