Ellinor

V.22
Då var det dags igen för en veckans sammanfattning! Denna vecka har varit ungefär som vädret, upp och ned. Det började med #neverskippmonday och #matchingmonday. Ska man gymma ska man känna sig bevkäm och snygg tycker jag. Det var dock inget roligt pass för en väldigt irriterad tant tyckte jag släppte i vikterna för mycket och där av skapade "oväsen". Hade kunnat godkänna den kommentaren och det inte vore för att jag precis hade satt mig ned vid maskinen? Jag hade alltså inte ens tagit mig igenom ett rep, utan snarare ställde in maskinen för min storlek och tyngd. Fattar inte heller hur folk orkar vara otrevliga kl 9 en måndagmorgon.
Alltså kolla denna hund jag mötte på tåget när jag skulle träffa Amina.
Massor av gos denna vecka, i min säng också.
Jobbade även som serverings personal. Alltid lika kul. Blev misstagen för någon annan som heter Ellinor och jobbade på Vattenfall, och den personen som misstog mig ville berätta hemlisar för mig.
#TGIF som spenderades på jobbet. Älskar Peach palletten, den satt perfekt hela dagen.
Jag och Kricke hade inte lite problem med att ta oss fram till en crosstävling, kossorna hade bestämt sig för att stå där nämligen. Men annars gick den dagen bra! Sjätteplats blev det tillslut. Dock var det lite obehagligt att åka tillbaka när man började läsa på skyltarna..
Och söndagen spenderades med denna galenskap som SNODDE alla plastpåsar och lekte med dem. Fast inte när jag klev upp för då skulle han ligga i den fotölj jag brukar äta frukost i.
Har haft en låt i huvudet hela veckan. Har inte haft en anning om vilken låt det var eller vart den kom ifrån men fast har den varit. Sen var det att jag fick upp förslag på min youtube och det var just den låten. Crazy helt enkelt. Men ganska roligt att en låt ur en disney film jag aldrig sett satte sig i min hjärna?