Ellinor

Dagen hon tog studenten och en själv kände lite åldersnoja
Jag kan ju ganska ärligt säga att jag kände mig lite risig så som mitt hår ser ut på bilden här över. Jag kom till Chris som ville se film halva natten, som också skulle upp och jobba kl 6 på morgonen. Kl 7 började hans systers champagne frukost som var över huvudet på mig. Att vakna av att folk poppar champagneflaskor och sätter på dunkadunka får en och undra hur länge man sovit. Men de hade ju så kul, var spännande att lyssna på. Sömn kan man ju ta igen en annan dag.
Kl 12 hade hon utspring. Det var en känsla att stå där, mest för att jag tänkte tillbaka på min egna student väldigt mycket. Det var för TVÅ ÅR SEDAN. När gick tiden så fort?
(Tårtorna var förövrig lika goda som de ser ut)Sen blev det hem och en massa paketer och många släktingar. Jag köpte en Anastasia pallet hon pratat om och lite sminkborstar, vilket var grymt uppskattat. Hon sa att jag var en bra lyssnare, tillskillnad från hennes bror. Träffade även några i min egna ålder som de har känt hela sina liv. Kul att få träffa en människa som känner min pojkvän men minns honom som en liten bebis. Själv känns det ju som han och jag varit tillsammans i en evighet? Dagen var iallafall lyckad.
#1 - Claraaaa

Omg chris syster är så lik sin bror 😱