Ellinor

4 Juni
Det känns lite surt när man får en ledig helg och vädret har bestämt sig för att hata mig och hitta på något eget. Men vet ni, det gör faktiskt inte så mycket. Det är skönt att vara ledig och ta tag i ens todolista som bara växer av någon anledning. Idag stod städning högst upp. Hmm menäven om dagen i sig varit gråmulen och tråkig så känns doften av blommor i hela trädgården. Kanske inte är så konstigt egentligen eftersom vi nu stigit in i sommaren?
För två år sedan var det studenten. Har typ äntligen kommit till ro med de minnerna och ser tillbaka på ett som något roligt men avslutat.
5 år innnan det så var det graduation i Engelska. Dagen min bror tog studenten. Minns att vi åt hamburgare till middag och att min andra brors bästis var där. Vi åt ute och det var otroligt varmt.
8 år år tidigare var det grundskolan, då jag fick vara fanbärare under skolavslutningen. Då plockade en som satt vid mitt "bord" brännnässlor för att de doftade så gott? Tiden går himlansfort.
Bäst är nog alla kunder som kommer och köper student grejer. Se lyckan i deras ögon när man frågar om de ska ha en fest."Eh ja, jag tar studenten" "åh! Grattis till dig, hoppas att det känns bra." De ler alltid lite mer då.
Det är ändå lite skönt på ett sätt. Det är kul att kolla tillbaka och minnas tiderna som yngre. Att titta på Chris lillasyster som tar studenten på fredag och komma ihåg min egna. Att gåförbi små barn som plockar en massa buketter med blommor. Att träffa människor man gick i engelska med och minnas alla stunder man haft. Nu ser jag fram  mot sommaren, den ska bli jäkligt bra iår. Om någon känner för prosecco kvällar, dopp i havet eller annat skoj är det bara att höra av sig.