Ellinor

V.25
Midsommar veckan var lång och seg på många olika sätt. Har mest gjort en massa olika ärenden åt andra och jobbat. Min lilla älskling ville inte heller kliva upp ur sängen när alarmet ringde kl 05.30 och VÄGRADE fram tills 06.10. Efter det blev det lite fart i honom eftersom hans jobb skift startar 06.30
Min andra lilla älskling fick vi ta till vetrinären. Han hade fått ett bett(troligen) som blivit en böld, som sprack, som blev ett sår. Arg var han och skrek hela vägen- min katt som inte pratar annars.
När jag skulle trava iväg och hämta paket så brann det ganska nära där jag bor. Tydligen någon lagerlokal med batterier i. Dock sa det fyra olika områden(där de alltså sa att det brann) på radion beroende på vad man lyssnade. Fick jogga och hämta mitt paket och sedan jogga hem igen, för tydligen var det farligt även för lilla mig.
Mamma och jag var även och införskaffade proviant. Sådant man behöver inför midsommar.
Skulle köpa blommor på vägen hem ifrån jobbet under torsdagen och såg då dessa guldiga rosor. Vågade inte kolla på prislappen.
Bästa är doften vid morfars entre. Blommor, vatten och morfar helt enkelt.
Han ville inte gå upp när han fick sova till 10 heller...
Och vakten i högsta hugg!
Summan av kardemumman var det en fin vecka. Men ska ärligt säga att jag räknar ned tills semestern just nu.
Midsommar
Då var det midsommar igen och det bar iväg till morfen i Dalarna! VÄgen upp var dock lite seg. Vi kanske eller kanske inte hade av antennen på bilen i en biltvätt så vi kanske inte hade någon radio på hela vägen...
Men det var en fin kväll för en åktur! Riktigt mysigt och lungt med bilar.
Sedan bestod midsommardagen av dans, god mat, umgänge och denna extremt fina tygpåse jag köpte! Var dock helt slut under dagen så fick bli en liten middags vila och tidigkväll.
Svårt att tro att bilderna här över är tagna samma dag. Hade hagel/storm ena stunden och sedan så blev det klarblå himel och badväder. Mina biknidelar är ifrån H&M och är det finaste badplagg jag äger förtillfället. Överdelen har en matchande nederdel med spets i sidan.
(För övrigt: För första gången någonsin har jag antydan till fräknar?)Nu känner jag mig något mera utvilad och ser framemot två veckor av jobb innan semester!
V.24
Vet inte vad som hänt denna vecka riktigt! Jag har jobbat en hel del, men ändå klämt in lite ledighet och hela TVÅ spontan aktiviterer med vänner! Därav var jag slut hela söndagen.
I veckan tog kreaktiviteten fart och äntligen började jag sy något igen! Denna klänning blev klar samma dag. Perfekt att ha till sommar värmen.
Har hängt med denna pingla på spontangrej nr1. Vi beslutade oss för att ta en picknick när vädret var fint. Ska väl erkänna att vi fick lite regn på oss men vi överlevde ändå. Bästa som finns måste vara att få prata vid stranden med en riktigt bra vän och dricka rose.Spelar ingen roll att man jobbade från 7 på morgonen dagen efter.
Vi har kört årets första utesittning hemma! Med nygrillat.
Spontan grej nr2: Krystian ringde mig i lördags kväll, en konversation jag knappt hörde ordentligt men hörde Kungsträdgården och 21. Väl där möttes han, jag, Sabina och en massa andra människor för drinkar i den fina sommarkvällen. Riktigt roligt var det.
Och kvällen hem var vacker.
Hett tips: även om det är varmt är det en dum ide att träna inomhus med shorts. Jag svettades och fastnade i maskinerna. Lätt otrevligt. Blev endast 3 pass denna vecka, men känner att det får bli så ibland. Nu väntar midsommarveckan, ska bli roligt!