V.25

Midsommar veckan var lång och seg på många olika sätt. Har mest gjort en massa olika ärenden åt andra och jobbat. Min lilla älskling ville inte heller kliva upp ur sängen när alarmet ringde kl 05.30 och VÄGRADE fram tills 06.10. Efter det blev det lite fart i honom eftersom hans jobb skift startar 06.30
Min andra lilla älskling fick vi ta till vetrinären. Han hade fått ett bett(troligen) som blivit en böld, som sprack, som blev ett sår. Arg var han och skrek hela vägen- min katt som inte pratar annars.
När jag skulle trava iväg och hämta paket så brann det ganska nära där jag bor. Tydligen någon lagerlokal med batterier i. Dock sa det fyra olika områden(där de alltså sa att det brann) på radion beroende på vad man lyssnade. Fick jogga och hämta mitt paket och sedan jogga hem igen, för tydligen var det farligt även för lilla mig.
Mamma och jag var även och införskaffade proviant. Sådant man behöver inför midsommar.
Skulle köpa blommor på vägen hem ifrån jobbet under torsdagen och såg då dessa guldiga rosor. Vågade inte kolla på prislappen.
Bästa är doften vid morfars entre. Blommor, vatten och morfar helt enkelt.
Han ville inte gå upp när han fick sova till 10 heller...
Och vakten i högsta hugg!
Summan av kardemumman var det en fin vecka. Men ska ärligt säga att jag räknar ned tills semestern just nu.

Midsommar

Då var det midsommar igen och det bar iväg till morfen i Dalarna! VÄgen upp var dock lite seg. Vi kanske eller kanske inte hade av antennen på bilen i en biltvätt så vi kanske inte hade någon radio på hela vägen...
Men det var en fin kväll för en åktur! Riktigt mysigt och lungt med bilar.
Sedan bestod midsommardagen av dans, god mat, umgänge och denna extremt fina tygpåse jag köpte! Var dock helt slut under dagen så fick bli en liten middags vila och tidigkväll.
Svårt att tro att bilderna här över är tagna samma dag. Hade hagel/storm ena stunden och sedan så blev det klarblå himel och badväder. Mina biknidelar är ifrån H&M och är det finaste badplagg jag äger förtillfället. Överdelen har en matchande nederdel med spets i sidan.
(För övrigt: För första gången någonsin har jag antydan till fräknar?)Nu känner jag mig något mera utvilad och ser framemot två veckor av jobb innan semester!

V.24

Vet inte vad som hänt denna vecka riktigt! Jag har jobbat en hel del, men ändå klämt in lite ledighet och hela TVÅ spontan aktiviterer med vänner! Därav var jag slut hela söndagen.
I veckan tog kreaktiviteten fart och äntligen började jag sy något igen! Denna klänning blev klar samma dag. Perfekt att ha till sommar värmen.
Har hängt med denna pingla på spontangrej nr1. Vi beslutade oss för att ta en picknick när vädret var fint. Ska väl erkänna att vi fick lite regn på oss men vi överlevde ändå. Bästa som finns måste vara att få prata vid stranden med en riktigt bra vän och dricka rose.Spelar ingen roll att man jobbade från 7 på morgonen dagen efter.
Vi har kört årets första utesittning hemma! Med nygrillat.
Spontan grej nr2: Krystian ringde mig i lördags kväll, en konversation jag knappt hörde ordentligt men hörde Kungsträdgården och 21. Väl där möttes han, jag, Sabina och en massa andra människor för drinkar i den fina sommarkvällen. Riktigt roligt var det.
Och kvällen hem var vacker.
Hett tips: även om det är varmt är det en dum ide att träna inomhus med shorts. Jag svettades och fastnade i maskinerna. Lätt otrevligt. Blev endast 3 pass denna vecka, men känner att det får bli så ibland. Nu väntar midsommarveckan, ska bli roligt!

När man shoppar bör man shoppa

När jag och Amina var och shoppade förra veckan fick det följa med en massa godingar hem till mig!
Real Techniques borstarna var av spontanitet men har faktiskt letat efter just den varianten ett tag. Hade en rabatt kupong också vilket bara gjorde mig(och min plånbok)gladare.
Väl på Sephora var det ju sommar rea. Och jag har svårt att låta bli rea skyltar.
Vi kan ju låtsas att den kostade 12 kr men det är en till 1 i den kostnaden. Var en härlig rosa färg vilket passade mig perfekt.
Mascara och eyeliner! Är ganska nöjd med mascaran, men fattade inte alls hur eyelinern fugerar?
Detta benefit kit har jag tittat på ganska länge men inte velat köpa då den ligger på 400 riksdaler. Men när jag ändå var där så kunde man ju inte annat än att passa på!Vet att jag gillar They`re real och Gimme brow men är mest sugen på Pore fessional.
 
 Fick även en massa små prover med mig hem! Tyckte att parfymen var riktigt god, men deras egna lipcream var röd, vilket jag så sällan använder.
Denna ska jag testa då jag är så nöjd med min CC cream för Lernberger stafsing. Doftar ialla fall ganska gott! Var på extra pris hos lyko.

V.23

Så var det vecko resume vilket innebär att det redan har gått en vecka. Tacksamt nog har den gått ganska fort för jag har gjort så himlans mycket! Måndagen började med ett kärt återseende med denna björn. Vi skulle nämligen upp till morfar och fika.
Och denna galning var så glad att se oss. Ville enbart gosa hela tiden.
Rockat min rosa jacka-så mamma inte kan tappa bort mig inne på ica.
Försöker hitta bra namn på cola flaskorna=svårt
Brorsan har hunnitfylla år och så firades Chris syster.
Har jobbat helg men öppning vilket är tredje gången under min karriär på företaget som det hänger. Även hunnit shoppa i fem timmar(!) med Amina. Vi skulle egentligen inte ha något alls men det fick liksom inget stopp på oss när vi väl kom igång.

Veckans upptäckt: Pina Colada Frappe på Wayne's coffe. Beskrevs som följande "En sommarfestlig cocktail." Var jätte god! Men en udda smak? Iallfall tidigt på morgonen.
Veckans video: Tyckte att Zoella's video var helt klockren.