Ellinor

Vecka 4
Vilken vecka det har varit! Mycket jobb, mycket skoj inplanerat.
 
Veckan började ungefär såhär. Han vägrade flytta på sig, men det var så gosigt så det fick funka.
Fick även hem mitt nya mobilfodral. Love it.
Hittade även en bok jag ville ha! Älskade All the bright Places så kände att denna fick bo hos mig.
Träffade även min favorit tjej. Vi gick runt,pratade och åt på tacobar.
 
Och på fredag blev det fest! hade endast dessa två bilder på mobilen? Men mysigt var det. Dock så ska man ju se till att ha ätit ordentligt innan man festar, värt att komma ihåg.
Resten av helgen tog vi det lungt, lagade tacos och såg på NCIS. En lugn och skön helg med andra ord.

Veckans tankar:
En gammal vän
Sabina kommer du ihåg denna? Det var antingen julen i tvåan/ trean som vi hade julklappar. Av Sabina fick jag denna bok samt pennor. Det har gått ett tag sedan jag fick den, och nu är väl kanske 50% ifyllt. Finns så himlans många mysiga citat i den. Tänkte dela med mig av några favoriter.
Det gör mig så glad att titta på citat som betyde mycket förr, att fylla på med nya och ny erfarenhet. Satt ganska länge i går och bara bläddrade och tänkte på alla stunder pennan nuddat sidorna. Finns allting ifrån gamingcitat till life qoutes.
Monthlymakers; Kontrast
Det finns en rolig historia till denna klubba. Det var så på jobbet att vi skulle börja sälja gigantiska klubbor(?alltså varför?) så hade vi dessa inne. Så står det en liten tjej där en dag, håller i en klubba, tittar på mig, ler och kastar den i marken. Japp, vanlig dag på jobbet. Eftersom den är helt trasig kunde vi ju inte sälja den och fick skriva av den.Det gav mig ialla fall en liten insperation till denna månads monthly makers. Temat är kontrast; kontrasten är en klubba som ger så mycket kärlek/glädje när den är hel blir jäkligt värdelös när den är trasig. Kladdig överallt efter den. Men roligt att skapa en bild med den, texten är så klart Lollipop av Chordettes.