Vecka 4

Vilken vecka det har varit! Mycket jobb, mycket skoj inplanerat.
 
Veckan började ungefär såhär. Han vägrade flytta på sig, men det var så gosigt så det fick funka.
Fick även hem mitt nya mobilfodral. Love it.
Hittade även en bok jag ville ha! Älskade All the bright Places så kände att denna fick bo hos mig.
Träffade även min favorit tjej. Vi gick runt,pratade och åt på tacobar.
 
Och på fredag blev det fest! hade endast dessa två bilder på mobilen? Men mysigt var det. Dock så ska man ju se till att ha ätit ordentligt innan man festar, värt att komma ihåg.
Resten av helgen tog vi det lungt, lagade tacos och såg på NCIS. En lugn och skön helg med andra ord.

Veckans tankar:

En gammal vän

Sabina kommer du ihåg denna? Det var antingen julen i tvåan/ trean som vi hade julklappar. Av Sabina fick jag denna bok samt pennor. Det har gått ett tag sedan jag fick den, och nu är väl kanske 50% ifyllt. Finns så himlans många mysiga citat i den. Tänkte dela med mig av några favoriter.
Det gör mig så glad att titta på citat som betyde mycket förr, att fylla på med nya och ny erfarenhet. Satt ganska länge i går och bara bläddrade och tänkte på alla stunder pennan nuddat sidorna. Finns allting ifrån gamingcitat till life qoutes.

Monthlymakers; Kontrast

Det finns en rolig historia till denna klubba. Det var så på jobbet att vi skulle börja sälja gigantiska klubbor(?alltså varför?) så hade vi dessa inne. Så står det en liten tjej där en dag, håller i en klubba, tittar på mig, ler och kastar den i marken. Japp, vanlig dag på jobbet. Eftersom den är helt trasig kunde vi ju inte sälja den och fick skriva av den.Det gav mig ialla fall en liten insperation till denna månads monthly makers. Temat är kontrast; kontrasten är en klubba som ger så mycket kärlek/glädje när den är hel blir jäkligt värdelös när den är trasig. Kladdig överallt efter den. Men roligt att skapa en bild med den, texten är så klart Lollipop av Chordettes.

En annan

När jag gick i gymnasiumet så läste jag en bok av favorit författaren David Levithan. Den hette "Jag, En"
Boken handlar om en person som vaknar upp i en ny kropp varje dag. En dag vaknar han upp och blir kär, vilket är svårt om du byter kropp varje dag. När jag strök omkring i Jakan för ett tag sedan så såg jag titeln och kände att denna var något. Sedan blev glädjen verklighet- EN UPPFÖLJARE. En annan är skriven ur perspektivet från den tjejen som En blir kär i. Man får se hur hon upplever att möta nya människor varje dag men det är samma person i varje kropp. Boken var iallafall mycket bra och satt helt uppslukad i två timmar och bara läste. En varm rekommendation från mig! Dock att man läser första boken först då.

Vecka 3

Måndagen började  fantastiskt med att jag vaknade vettigt, tog mig ingeom ett jätte konstigt 30 mins pass och avslutades med min nya frisyr!
 
Tisdagen var också så bra= har köpt mig ett par nya jobbskor. Det var en härligkänsa att slippa mina gamla ´halvtrasiga nikes. Dessa har också bättre sula men jag snubblar lite i dem eftersom det är en högre sula.
Onsdagen var en ledig dag= pizza dejt
Torsdagen: Började dagen med att städa ur mitt kaosartade rum. Hittade en massa fina minnen i garderoben så det blev lite pyssel på eftermiddagen.
Min första lediga fredag på riktigt länge blev en stägnings fredag. Var ganska segt men det blir ju så ibland!
Men den morgonen var magiskt fin!
Lördag och söndag inkluderade mestadels jobb. Men även lite gos med Chris där imellan. En bra vecka men lite dåligt med träningen och kreaktiviteten. Får satsa mer på det nästa vecka!