Ellinor

En ärlig åsikt om måndagar
Jag har alltid under min skolgång hatat måndagar. Det har varit allt ifrån att vi börjat 8 på morgonen med idrott, till att om man hade tillvalsämnen(som svenska och engelska) så slutade man 4. Har för mig att det var mycket praktiska ämnen på måndagar i trean? Brukade ialla fall ha gott om söndagsångest. Men det har jag inte längre! Jag har helt ändrat uppfattning och älskar numera måndagar. Dels älskar jag det för att jag öppnar aldrig på måndagar, jag jobbar stägning och börjar därför alltid sent. Så mina måndagmornar består numera över att vakna, träna, komma hem göra mig i ordning, göra värsta lyx brunchen, planera veckan sent åka till jobbet. Man kan verkligen slappna av. Jag tror starkt på att om man får börja veckan i sin egna takt så är det bra!. Sen är det ju kul med en ny vecka och nya utmaningar, man vet aldrig vad jobbet har att bjuda på.
Dock så råkade jag helt missbedömma min smothie storlek så blev bara det igår..heh.
Har även läst två ganska intressanta artiklar på senaste!
1. Man ska ta sig sin tid när man dricker te. Att sitta och njuta av teet och dricka det i typ 5-10 minuter. Det ger kroppen ett innrelugn?
2. Att "objekt"måla 15 min om dagen. Tex Mandala böcker. Det finns en studie som visade på att elever som målade ett objekt, sina skor, 15 om dagen mådde pysiskt bättre än de som målade känslor i 15 min eller inte målade alls. Tänker försöka dra in det i min vardag!
Dock tänker jag inte använda dessa pennor igen! Blödde ut över hela pappret.Tråkigt för mig.