Ellinor

En ärlig åsikt om måndagar
Jag har alltid under min skolgång hatat måndagar. Det har varit allt ifrån att vi börjat 8 på morgonen med idrott, till att om man hade tillvalsämnen(som svenska och engelska) så slutade man 4. Har för mig att det var mycket praktiska ämnen på måndagar i trean? Brukade ialla fall ha gott om söndagsångest. Men det har jag inte längre! Jag har helt ändrat uppfattning och älskar numera måndagar. Dels älskar jag det för att jag öppnar aldrig på måndagar, jag jobbar stägning och börjar därför alltid sent. Så mina måndagmornar består numera över att vakna, träna, komma hem göra mig i ordning, göra värsta lyx brunchen, planera veckan sent åka till jobbet. Man kan verkligen slappna av. Jag tror starkt på att om man får börja veckan i sin egna takt så är det bra!. Sen är det ju kul med en ny vecka och nya utmaningar, man vet aldrig vad jobbet har att bjuda på.
Dock så råkade jag helt missbedömma min smothie storlek så blev bara det igår..heh.
Har även läst två ganska intressanta artiklar på senaste!
1. Man ska ta sig sin tid när man dricker te. Att sitta och njuta av teet och dricka det i typ 5-10 minuter. Det ger kroppen ett innrelugn?
2. Att "objekt"måla 15 min om dagen. Tex Mandala böcker. Det finns en studie som visade på att elever som målade ett objekt, sina skor, 15 om dagen mådde pysiskt bättre än de som målade känslor i 15 min eller inte målade alls. Tänker försöka dra in det i min vardag!
Dock tänker jag inte använda dessa pennor igen! Blödde ut över hela pappret.Tråkigt för mig.
New in
Hur gosiga är inte dessa tröjor från Gina Tricot?  De är hoddies, raglanärm med dragkedja som går till höften ungefär, passar perfekt under en tunnare jacka. Har köpt på mig två men funderar också på en i helsvart.
Köpte även denna t-shirt för att ja, den passade mig.
Vecka 8
Då har den åttånde veckan på året smugit sig förbi. Jag har jobbat en hel del, hunnit träna, träffat Amina, haft det ledigt, fått hundra pluspoäng från min tandläkare, köpt en massa böcker. En hel del med andra ord. Har förskt ha mig en bra vecka, försökt vara positiv till allt.
Älskar att det skiljer sig 24 timmer mellan de två övrebilderna.
GISSA om jag försökte låsa upp fel bil här om dagen. Var så arg för att jag inte förstod varför den inte öppnade sig för mig. Tog sedan några steg bakåt och skrattade. Vad är ens oddsen, samma märke, samma färg, samma modell men årskillnad på dem?
 
VI har haft en kartong och katterna älskar den. Den här katten ovan har sovit i denna kartong varje dag. Vi fick inte flytta på den för att då blev han ledsen.
 
Fick lön och ett bra mejl!
Och gosmys med en grabb som snarkar så att huset skakar. Men han är ganska fin ändå.

Fann mig denna låt; så bra cover! Har gått på repeat hela veckan.