Ellinor

En jul som kunnat sluta värre eller historien om hur Jolten räddade julen
Ni vet, julen hade kunnat sluta så mycker värre i år. Utan att vi hade märkt det. Det var ungefär vid femslaget, vi samlades i vardagsrummet för att öppna paket. Men innan vi skulle börja blev min bror sugen på en Jolt Cola och skulle promt ha en. Jag skulle ha julmust, lika så min andra bror. De båda går ut i köket, ropar sedan stressat på pappa om att något låter jätte konstigt i köket. Vi går alla ut och hör ett konstigt...sprakande? Vi kommer fram till att spisen är inblandad, och att det måste vara bakom spisen. Vi drar fram den och ser endast hur det ryker ur kontakten och doftar bränt.
Jag hämtar brandsläckaren, mamma letar efter katten, men ena bror står lungt och stilla kvar, min andra bror springer där ifrån och min pappa springer och slår av strömbrytaren till elen i huset( Hade mina grannar varit hemma kanske de undrade varför hela vårt hus bara plötsligt slocknade mitt under julen, vilket i övrigt måste sett väldigt kul ut) Troligen var det något(typ fett) som läckt ned bakom spisen, runnit längst sladden och in i uttaget, sedan var det att plus och minus polerna kortslutit varandra och skapat det vi såg.  Det utaget fick kastas och nytt köpas.
Sjukt obehaglig känsla, att det hade kunnat sluta värre, om det inte vore för att vi var törstiga.Hoppas alla andras jular blev lite mindre dramatisk!
V.51
Detta är näst sista sammantsällningen för i år ,tänk att tiden har gått så jäkla fort!
Denna vecka har varit trög och lång. Det har varit mycket stress både hemma och på jobbet. Som pricker över i:et börjar jag bli sjukt förkyld precis som förra året vid denna tid. Onajs.
Kan vi disskutera skräpstationen på jobbet? Och detta var innan jag kom med min full vagn.
Hade en "good-hairday", man måste ju njuta av saker som blir bra.
Gosetrollet
Satt i kö utan för Täby-C i cirka en timme. Inte kul. Så då får man fotta molnen..
Julgranen och kulorna på väg upp!
Ytterligare ett gosetroll
 Och när man kämpat med inslagningen i folera timmar-titta vad fint polkagrisrna matchade! Värt att  bli förevigat på ett kort, min bror som paketet var till märke inte ens det..
Tankar om adventskalendrar
Halloj där i stugan! Nu är det endast tre dagar kvar till julafton,vilket betyder att många adventskalendrar bröjar närma sig sitt slut(om man inte har ensådan där rolig från The bodyshop som fungerar hela vägen fram tills nyår! Ångrar att jag inte investerade mig i en sådan) I år hade jag fyra adventkalendrar. Teadventskalendern, Rituals DELUXE kalender, Yankecandels och Kinder Choklad kalendern. I år är nog första året jag har blivit riktigt besviken på mina kalendrar.
Tekalendern har jag inte tyckt om för det är för konstiga smaker i dem. Och de smaker som har potensial till att bli något bra har bara gjort mig besviken. Chokladkalendern lika där, då den innehåller nötter i nio luckor.
Yankee candels öppnade jag tillslut i frustration en dag, när jag insåg att det bara var 5 dofter som man fick om och om igen. Sedan fick man ju ljushållaren sista dagen, hur dumt? Då kan man ju inte elda ljusen innan jul?
Rituals kalendern betalade jag dyra pengar för och det känns inte som att jag har fått tillbaka det i värde. De guldiga äggkopparna/ljuslyktorna har jag fått varje advent, vilket jag antar att jag får på julafton också? Lite tråkig grej att fylla ut en kalender med, då hade jag hellre fått som förra året=små prover av olika produkter. Detta var ingen kalender för en som ville ha showerfoam/oil för de har jag endast fått typ 4 stycken av.
Nästa år tror jag att det får bli andra bullar på denna front. Kanske pröva en smink kalender eller dylikt?