Ellinor

V.33
V.33 bjöd på sjukt dåligt väder, men var helt okej i övrigt. Jag började måndagen på bästa sätt:med ett långt skönt gympass som verkligen tog i bene
Hade även lite ledig tid som jag spenderade med symaskinen. Har sytt mig ett par shorts med glassar på, så mjuka och sköna.
 
Ibland hälsade solen på! Våra grannar har även tagit ned träd, så nu mera har vi kvällsol på vår balkong. Synd bara att balkongen är under renovering och inte går att sitta på.
Vi testade också nytt drinkrecept! "Caramel Appelcider floats" kallas den på pinterest. Var super god men en sockershock för kroppen, så rekommenderar att dricka den på förmiddagen och inte kl.21.30 på kvällen. Allt som behövs är vaniljglass, vispgrädde,äppelcider(vi tog herrljunga på petflaska!) och colasås. Det skummar ganska mycket dock så man får vara försiktig när man häller i allt.
En leveransmorgon lös solen så fint på mig. Dock blev det jättekallt när jag skulle hem och regnet kom. Leveransen denna vecka var otroligt sen så jag och min kollega köttade på i 120 när den väl var framme. Vi gör ett bra team ihop!
Har även köpt mig en lightbox. Älskar den! Kostade 100 kr på Flying Tiger.
Var inne i stan med mamma för att hämta upp mitt startkit till The music run som går på lördag. Regnet valde att ösa ned på oss vilket var jobbigt då vi inte visset vart vi skulle. Tur att det finns tak och gps!
Hittade även denna vackra anteckningsbok. Är riktigt synd att jag inte ska plugga i höst, vill så gärna ha en anledning att köpa dessa.
På fredageftermiddag drog jag och pojkvännen till min morfar för kräftfiske! Vi stannade på Svergies första Asian drivethrue i västerås. Tyckte dock inte att det var så speciellt eller gott. Bäst var vår rullarna!
Välframme hos min morfar sprack vädret upp och blev riktigt fint! Solen sken på oss hela kväller/natten. Vi var ute och fiskade mellan 19.30-04,30. När vi stängde dörren till deras källare så öppnade himlen sig och regnet öste ner. Tur kallas det!
Resten av helgen hängde vi hemma hos dem och åt god mat och letade efter svamp i skogen. Ett riktigt lyckat varv blev det!
Sen bar det av hem till Stockholm igen. Vi tog det lungt på söndagskvällen och bara mös. Nu känner jag mig uppvilad för den fullspäckade veckan jag har framför mig!
#1 - Lillemmish- mode - inspo

vilka fina bilder du fotat =)

ha en bra dag
kram